Szerkesztő közreműködései
Innen: Hogyankell.hu
(legutolsó | legelső) (50 újabb | 50 régebbi) (20 | 50 | 100 | 250 | 500)
- 2013. szeptember 19., 10:46 (eltér | történet) . . (+1 053) . . Ú A füstölt virslit bacon köntösben elkészíteni (Új oldal, tartalma: „== Hogyan kell a füstölt virslit bacon köntösben elkészíteni? == Könnyű, gyors vendégváró vacsora vagy előétel is lehet az alábbi fogásból. == Lépések…”) (aktuális)
- 2013. szeptember 19., 10:40 (eltér | történet) . . (+1 411) . . Ú Füstös avarlevest készíteni (Új oldal, tartalma: „== Hogyan kell füstös avarlevest készíteni? == Készítsünk valódi őszi levest az éppen kapható zöldségektől illatozót és olyan színeset, mint az avar a f…”) (aktuális)
- 2013. szeptember 19., 09:53 (eltér | történet) . . (+1 427) . . Ú Gyors vendégváró falatokat készíteni (Új oldal, tartalma: „== Hogyan kell gyors vendégváró falatokat készíteni? == Kinek ne okozott volna még fejtörést, hogy milyen harapnivalóval várja a vendégeket? Ha unod a ropit é…”) (aktuális)
- 2013. szeptember 12., 14:19 (eltér | történet) . . (+6) . . Őszi sonkabatyut készíteni (→Amire szükséged lehet) (aktuális)
- 2013. szeptember 12., 14:19 (eltér | történet) . . (+1 632) . . Ú Őszi sonkabatyut készíteni (Új oldal, tartalma: „== Hogyan kell őszi sonkabatyut készíteni? == Kiváló őszi étel, színes mint a körülöttünk az „avarbálra” készülődő természet, illatos és nagyon fin…”)
- 2013. szeptember 12., 14:11 (eltér | történet) . . (+1) . . Erdei ragut készíteni (→Tippek) (aktuális)
- 2013. szeptember 12., 14:11 (eltér | történet) . . (+7) . . Erdei ragut készíteni (→Amire szükséged lehet)
- 2013. szeptember 12., 14:10 (eltér | történet) . . (+994) . . Ú Erdei ragut készíteni (Új oldal, tartalma: „== Hogyan kell erdei ragut készíteni? == A ragu nem csak bográcsban, hanem otthon a tűzhelyen is elkészíthető. == Lépések == #A finomra vágott vöröshagymá…”)
- 2013. augusztus 22., 11:28 (eltér | történet) . . (+1 146) . . Ú Ananászos-sonkás pulykamellet készíteni (Új oldal, tartalma: „== Hogyan kell ananászos-sonkás pulykamellet készíteni? == A hús és a gyümölcs mindig különleges egyveleget alkot egy ételnél. Bátran kísérletezzünk a kü…”) (aktuális)
- 2013. augusztus 22., 11:22 (eltér | történet) . . (+1 068) . . Ú Virslis tekercset készíteni (Új oldal, tartalma: „== Hogyan kell virslis tekercset készíteni? == Talán az egyik legkevesebb alapanyagot igénylő vendégvárót vagy nassolnivalót készíthetjük el az alábbi recept…”) (aktuális)
- 2013. augusztus 8., 13:52 (eltér | történet) . . (+1 468) . . Ú Vegyes grillnyársat készíteni (Új oldal, tartalma: „== Hogyan kell vegyes grillnyársat készíteni? == A formája miatt mindenképp változatosságot jelenthet ez a recept. A nyársra a legkülönfélébb hozzávalókat h…”) (aktuális)
- 2013. augusztus 8., 13:44 (eltér | történet) . . (+1 077) . . Ú Virslis kukoricasalátát készíteni (Új oldal, tartalma: „== Hogyan kell virslis kukoricasalátát készíteni? == Az egyik legkönnyebben megvalósítható recept segítséget ad a gyors vacsorához. == Lépések == # A hozz…”) (aktuális)
- 2013. július 31., 08:16 (eltér | történet) . . (+62) . . Csülkös káposztalevest készíteni (→Hogyan kell csülkös káposztalevest készíteni?) (aktuális)
- 2013. július 31., 08:15 (eltér | történet) . . (+46) . . Csülkös káposztalevest készíteni (→Hogyan kell csülkös káposztalevest készíteni?)
- 2013. július 31., 08:14 (eltér | történet) . . (0) . . Ú Fájl:Csulkos kaposztaleves.jpg (aktuális)
- 2013. július 31., 08:13 (eltér | történet) . . (+1 563) . . Ú Csülkös káposztalevest készíteni (Új oldal, tartalma: „== Hogyan kell csülkös káposztalevest készíteni? == A kezdő háziasszonyok könnyen megijednek a csülöktől, de a közeli piac megbízható hentese biztosan a seg…”)
- 2013. július 31., 08:11 (eltér | történet) . . (0) . . Ínyenc töltött kiflit készíteni (→Hogyan kell ínyenc töltött kiflit készíteni?) (aktuális)
- 2013. július 31., 08:11 (eltér | történet) . . (-1) . . Ínyenc töltött kiflit készíteni (→Hogyan kell ínyenc töltött kiflit készíteni?)
- 2013. július 31., 08:11 (eltér | történet) . . (+39) . . Ínyenc töltött kiflit készíteni (→Hogyan kell ínyenc töltött kiflit készíteni?)
- 2013. július 31., 08:10 (eltér | történet) . . (0) . . Ú Fájl:Inyenc kifli.jpg (aktuális)
- 2013. július 31., 08:09 (eltér | történet) . . (+1 224) . . Ú Ínyenc töltött kiflit készíteni (Új oldal, tartalma: „== Hogyan kell ínyenc töltött kiflit készíteni? == A két-három napos kifliket (vagy zsömléket), valamint a maradék felvágottat kiválóan felhasználhatjuk ehh…”)
- 2013. július 31., 08:07 (eltér | történet) . . (+58) . . Sonkás krémmel töltött paradicsomot készíteni (→Hogyan kell sonkás krémmel töltött paradicsomot készíteni?) (aktuális)
- 2013. július 31., 08:06 (eltér | történet) . . (0) . . Ú Fájl:Sonkas kremmel toltott paradicsom.jpg (aktuális)
- 2013. július 31., 08:05 (eltér | történet) . . (+1 198) . . Ú Sonkás krémmel töltött paradicsomot készíteni (Új oldal, tartalma: „== Hogyan kell sonkás krémmel töltött paradicsomot készíteni? == Könnyű főételként vagy köret nélkül előételként is fogyaszthatjuk. == Lépések == #…”)
- 2013. július 30., 09:41 (eltér | történet) . . (0) . . Virslis spagettit készíteni (→Hogyan kell virslis spagettit készíteni?) (aktuális)
- 2013. július 30., 09:41 (eltér | történet) . . (+1) . . Virslis spagettit készíteni (→Hogyan kell virslis spagettit készíteni?)
- 2013. július 30., 09:40 (eltér | történet) . . (0) . . Ú Fájl:Virslis spagetti2.jpg (aktuális)
- 2013. július 24., 12:42 (eltér | történet) . . (+47) . . Sonkás-sajtos croissant-t készíteni (→Hogyan kell sonkás-sajtos croissant-t készíteni?) (aktuális)
- 2013. július 24., 12:41 (eltér | történet) . . (0) . . Ú Fájl:Sonkas sajtos croissan.jpg (aktuális)
- 2013. július 24., 12:40 (eltér | történet) . . (+1 817) . . Ú Sonkás-sajtos croissant-t készíteni (Új oldal, tartalma: „== Hogyan kell sonkás-sajtos croissant-t készíteni? == Ha nincs kedvünk tésztát dagasztani, érdemes a modern konyha félkész alapanyagaihoz nyúlni. Az egyik ilye…”)
- 2013. július 24., 12:32 (eltér | történet) . . (+89) . . Füstölt pulykamell sonkával rakott tejfölös-mustáros harcsafilét készíteni (→Hogyan kell füstölt pulykamell sonkával rakott tejfölös-mustáros harcsafilét készíteni?) (aktuális)
- 2013. július 24., 12:31 (eltér | történet) . . (0) . . Ú Fájl:Fustolt pulykamell sonkaval rakott tejfolos mustaros harcsafile.jpg (aktuális)
- 2013. július 24., 12:30 (eltér | történet) . . (+1 079) . . Ú Füstölt pulykamell sonkával rakott tejfölös-mustáros harcsafilét készíteni (Új oldal, tartalma: „== Hogyan kell füstölt pulykamell sonkával rakott tejfölös-mustáros harcsafilét készíteni? == A táplálkozástudományi szakemberek szerint hetente legalább eg…”)
- 2013. július 24., 12:25 (eltér | történet) . . (0) . . Tejszínes-sonkás, paradicsomos pennét készíteni (→Hogyan kell tejszínes-sonkás, paradicsomos pennét készíteni?) (aktuális)
- 2013. július 24., 12:24 (eltér | történet) . . (+61) . . Tejszínes-sonkás, paradicsomos pennét készíteni (→Hogyan kell tejszínes-sonkás, paradicsomos pennét készíteni?)
- 2013. július 24., 12:23 (eltér | történet) . . (0) . . Ú Fájl:Tejszines sonkas paradicsomos penne.jpg (aktuális)
- 2013. július 24., 12:21 (eltér | történet) . . (-1) . . Tejszínes-sonkás, paradicsomos pennét készíteni (→Amire szükséged lehet)
- 2013. július 24., 12:21 (eltér | történet) . . (+1 185) . . Ú Tejszínes-sonkás, paradicsomos pennét készíteni (Új oldal, tartalma: „== Hogyan kell tejszínes-sonkás, paradicsomos pennét készíteni? == A tésztaételek mindig gyors, ám hatékony és finom megoldást jelentenek a konyhában. == L…”)
- 2013. július 17., 13:22 (eltér | történet) . . (+59) . . Sajtbundás füstölt virslit készíteni csípős szósszal (→Hogyan kell sajtbundás füstölt virslit készíteni csípős szósszal?) (aktuális)
- 2013. július 17., 13:21 (eltér | történet) . . (0) . . Ú Fájl:Sajtbundas csipos szoszos virsli.jpg (aktuális)
- 2013. július 17., 13:19 (eltér | történet) . . (+1 672) . . Ú Sajtbundás füstölt virslit készíteni csípős szósszal (Új oldal, tartalma: „== Hogyan kell sajtbundás füstölt virslit készíteni csípős szósszal? == A szószok és mártások nagyszerű kiegészítői lehetnek a falatkáknak, előételekne…”)
- 2013. július 17., 13:06 (eltér | történet) . . (+71) . . Metélőhagymás-párizsis muffint készíteni pikáns öntettel (→Hogyan kell metélőhagymás-párizsis muffint készíteni pikáns öntettel?) (aktuális)
- 2013. július 17., 13:05 (eltér | történet) . . (0) . . Ú Fájl:Metelohagymas parizsis muffin pikans ontettel.jpg (aktuális)
- 2013. július 17., 13:03 (eltér | történet) . . (+8) . . Metélőhagymás-párizsis muffint készíteni pikáns öntettel (→Amire szükséged lehet)
- 2013. július 17., 13:03 (eltér | történet) . . (+1 702) . . Ú Metélőhagymás-párizsis muffint készíteni pikáns öntettel (Új oldal, tartalma: „== Hogyan kell metélőhagymás-párizsis muffint készíteni pikáns öntettel? == A metélőhagyma, más néven a snidling zamata még azt is leveszi a lábáról, aki …”)
- 2013. július 17., 12:55 (eltér | történet) . . (0) . . Szósz variációkat készíteni (→Hogyan kell szósz variációkat készíteni?) (aktuális)
- 2013. július 17., 12:55 (eltér | történet) . . (+33) . . Szósz variációkat készíteni (→Hogyan kell szósz variációkat készíteni?)
- 2013. július 17., 12:54 (eltér | történet) . . (0) . . Ú Fájl:Szoszok.jpg (aktuális)
- 2013. július 17., 12:52 (eltér | történet) . . (+24) . . Szósz variációkat készíteni (→Lépések)
- 2013. július 17., 12:52 (eltér | történet) . . (+1 152) . . Ú Szósz variációkat készíteni (Új oldal, tartalma: „== Hogyan kell szósz variációkat készíteni? == Számos mártogatós szószt készíthetünk néhány alapanyag felhasználásával, ezek közül néhányat megmutatu…”)