1 859
szerkesztés
Módosítások
→Lépések
#Egy tepsibe sütőpapírt helyezünk, amire ráfektetjük a sajtszeleteket úgy, hogy kissé fedjék egymást. Ráreszeljük a trappista sajtot, és 2 percre előmelegített sütőbe tesszük, de éppen csak annyira, hogy a sajtok egymáshoz tapadjanak.
#A tojást keményre főzzük, majd a sárgáját kivesszük. A tojás fehérjét tojásfehérjét apró kockára vágjuk, a petrezselyemzöldet felaprítjuk, és a sajtkrémhez keverjük, majd pici sóval, és fehérborssal ízesítjük. A tojás sárgáját tojássárgáját a vajjal és a mustárral jól elkeverjük és szintén kevés sóval és borssal ízesítjük.# A sajtlapokra először a tojásfehérjés masszát kenjük rá egyenletesen, majd az egészet befedjük a sonkaszeletekkel. Ezt követően a tojássárgás keveréket kenjük a sonkára, és az egészet óvatosan feltekerjük, majd hűtőszekrénybe tesszük.
== Tippek ==