Szerkesztő:PUA.HU

Innen: Hogyankell.hu

[szerkesztés] Mex Deluxe (PUA.hu)

Mex.jpg

A legnagyobb magyar Csajozási Közösséget Mex Deluxe alapította 2006-ban. Ebből a non-profit mozgalomból a visszajelzések és az egyre fokozódó érdeklődés hatására a PUA.HU 2011-ben Magyarország legnagyobb személyiségfejlesztéssel, ismerkedéssel és csajozással foglalkozó tréningcégévé nőtte ki magát. Ez az úttörő vállalkozás, a PUA.HU születése óta több, mint 1000 főt számlál azoknak a férfiaknak a száma, akik részt vettek a különböző ingyenes találkozókon, több napos tréningeken, tanfolyamokon, táborokban és konferenciákon, és akiknek élete gyökeres fordulatot vett mindezek hatására.

Mex Deluxe a Csajozási Közösség (2006), az Ismerkedési és Párkapcsolati Konferencia (2011) alapítója és a PUA.HU cégvezetője a média számos területén megjelent már. A TV2 másfélmilliós nézettségű Tények című műsorában az egyik Csajozási Tanfolyamról tudósítottak, illetve az sm.mag, a Cosmopolitan és a Blikk hasábjain is több százezren olvashattak a csajozási tréningek sikeréről és a Magyar Randigururól. Mex Deluxe interjút adott már több rádiónak is, többek között hallható volt a Class FM Morning Show-jában, a Lánchíd Rádióban, a Budaörs Rádióban és kifejezetten csajozós-pasizós szakértőként hívták meg a Kossuth Rádió és a Radió Face magazinműsoraiba.

Mex Deluxe fontosnak tartja a nemzetközi kapcsolatokat is. Rendezvényein több neves külföldi tréner osztotta meg tapasztalatait a hallgatósággal: Horvátországból Badboy, az angliai PuaTrainingtől Gambler, Los Angelesből Papa (RSD), Manchesterből Sweeney, a londoni Daygame.com-tól Yad és Sydneyből a SeducelnSeconds randiguruja T. Jonathan Sankey.

A PUA.HU csapatának ismerkedési, párkapcsolati, személyiségfejlesztési és lifestyle tanácsadói, tánctanárai és humor, illetve verbális önvédelem trénerei olyan egységes teamben dolgoznak, amelyek mindenre kiterjedő pozitív változást indukálnak a férfiak életében.

Elérhetőségek:

[szerkesztés] Eddig megjelent Hogyankell.hu cikkei