Nőkkel táncolni

A Hogyankell.hu wikiből

[szerkesztés] Hogyan kell nőkkel táncolni?

http://www.freedigitalphotos.net/images/agree-terms.php?id=10054133
A legtöbb férfit a hideg is kirázza, ha szóba kerül a csajozás tánctéren vagy az éjszakai csajozás témája, és rögtön rávágják, hogy márpedig ők nem is tudnak táncolni. Ha végignézünk egy felkapott szórakozóhelyen, jellemzően azt látjuk, hogy a csajok jól érzik magukat és táncolnak, míg a férfiak a pultot támasztva csak a sörüket szorongatják. Most néhány tippel akarjuk eloszlatni a férfiak félelmét a táncos csajozással kapcsolatban.

[szerkesztés] Lépések

 1. Gondolkodási alapok. Jó tudni, hogy a csajok nagy része imád táncolni és könnyen olyan extatikus állapotba tud kerülni, amelynek következtében akár már 5 perc ismeretség is heves csókolózást eredményez.
 2. Hangos zene, testbeszéd kell ide. Mivel egy hangos szórakozóhely és a zene nem teszi lehetővé világmegváltó beszélgetések folytatását az imént megismert lánnyal, ezért marad a kisugárzásod, fellépésed, testbeszéded, amivel kommunikálni tudod felé, mekkora cool srác is vagy valójában.
 3. A lényeg, hogy jól érezd magad! Ha Te jól érzed magad a bőrödben, azt más is észleli és átveszi. Ha nem is tudsz táncolni, de a zene ritmusára felszabadultan ugrálsz és mozogsz, az épp elég egy zsúfolt szórakozóhelyen.
 4. Kapcsolatteremtés a tánctéren. A legtöbb férfi nyomul a csajokra, tapadnának és csodálkoznak, hogy elutasítás lesz a válasz. Szemkontaktus, mosolygás megalapozza, hogy kihez menj oda a következő ritmusegységnél.
 5. Tánc és megnyitás szavak nélkül? A megnyitásnak egy vagány módja szórakozóhelyen, ha a melletted elhaladó kiszemelt lányt egyszerűen elkapod és megpörgeted.
 6. A tánctéri csajozás intenzív kinozás. A táncra sokan mondják, hogy a vízszintes vágy függőleges kifejezése. Műfajából adódóan intenzív testi kontaktus van köztetek. Érdemes itt is a húzd meg – ereszd meg taktikát választani, amivel hangsúlyozod, hogy nem csak egy szexszimbólumot látsz benne, hanem egy értékes személyiséget is, akit nem feltétlenül akarnál azonnal lefektetni.


[szerkesztés] Tippek

 • Pásztázd a lányokat, ki az, akivel szemezel, aki kiszemelt már magának. Nála biztos sikered lesz.
 • Ha csak végig mész a tánctéren a tömegben, pörgess meg idegen lányokat, kapj el egyet-egyet egy-két taktusra, aztán állj tovább. Légy az egész szórakozóhely magabiztos „házigazdája”.
 • Először egyedül próbáld jól érezni magad a táncos helyen, hozd magad kellő állapotba és ignoráld, mit gondolnak rólad mások.
 • Menj bulizni haverokkal és érezd jól magad a csajoktól függetlenül! Az intenzív ismerkedési tréningeken a legjobb haverokat is megtalálhatod, akikkel aztán együtt hódíthatjátok meg a nőket.

[szerkesztés] Amire szükséged lehet

 • némi ritmusérzék
 • természetesen a tánctudás sosem hátrány
 • szociális szabadság
 • pozitív kisugárzás, mosoly, alfa testbeszéd


[szerkesztés] Figyelmeztetések

 • Ne csak egy lánnyal töltsd az estédet. A vonzalomkeltés része, hogy szociális vagy (láthatólag könnyen teremtesz kapcsolatot) és független vagy (nem csak ez az egy lány van előtted).
 • A nők azért mentek szórakozni, hogy jól érezzék magukat, flörtöljenek és esetleg összeszedjenek egy egyéjszakás kalandot, mondjuk épp veled. A legrosszabb, amit tehetsz, ha nem mersz odamenni a lányokhoz.


[szerkesztés] Kapcsolódó videók

[szerkesztés] Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Kiscsillag, PUA.HU