Nőket megérinteni

Innen: Hogyankell.hu

[szerkesztés] Hogyan kell nőket megérinteni?

http://www.freedigitalphotos.net/images/CouplesPartners_g216-Couple_In_Park_p34251.html

Sok férfi kollektív tapasztalata, hogy jól érzik magukat velük a nők, jókat dumálnak, szeretik a társaságukat, de nem velük jönnek össze. Az ok a testi érintések hiányában rejlik. A nők azokat a férfiakat, akik nem dominálnak testileg a flört során, hamar barát-zónába kényszerítik. Most néhány hasznos tippek kívánunk segíteni annak érdekében, hogy a nők testi érintésében megtalálhasd az arany középutat.

[szerkesztés] Lépések

 1. Ne érintsd meg hirtelen! A hirtelen, kapkodó, kifejezetten gyors mozdulatok mohóságra és önbizalomhiányra utalnak, amelyek rontják vonzalomkeltő esélyeidet és a lány nem fogja kedvelni közelségedet. Nagyon fontos, hogy lassan közelíts felé!
 2. Ne légy agresszív! Ha látod, hogy valami nem tetszik a csajnak, elhúzódik, akkor hagyd és ne nyomulj!
 3. Ne fogdosd, ne tapizd! A nők kifejezetten érzékenyek a finom, szinte észrevétlen érintésekre, amelyek megmaradnak az agyukban és nem tudnak szabadulni tőle. Ne fogd meg a mellét vagy a vállát, csak húzd végig a kezed rajta. Ne hagyj időt az agyának, hogy kapcsoljon, mi történt!
 4. Egyből az elején érintsd meg! Nagyon fontos a nők fizikai érintése, ha nem egy haver, hanem egy pasi akarsz lenni az életében. Mindjárt a beszélgetés elején érintsd meg, ezzel szoktatod őket a testi közelségedhez, s így egyáltalán nem lesz furcsa, ha később átöleled őket.
 5. Folyamatos eszkalálás! A folyamatos eszkalálás azt jelenti, hogy mindig egy újabb szintet kell elérni a lánynál. Már megszólításkor megfogod a kezét, majd beszélgetés közben jöhet a fokozatos érintés. Először a vállát (megveregeted, haverilag átkarolod), majd a kezét (pacsi), aztán mindkét kezét megfogod. Ezt követően a térdedre rakod a két kezét és figyeled, hagyja-e. Hagyja, hogy öledbe ültesd, esetleg magától ül oda? Csókolóztok? Még ennél is több?
 6. Egy csók előtt mindig intenzívebben érintsd meg! Ezzel is jelzed, hogy most történni fog valami és nem érzi majd magát furán.


[szerkesztés] Tippek

 • Bemutatkozáskor fogd meg a kezét!
 • Szórakozóhelyen megérintheted teljesen természetesen tánc közben!
 • Diszkóban pörgetéssel is nyithatsz (spin and in)
 • Funolás közben heccelve megveregeted a vállát.
 • Szerepjáték közben belekarolhatsz.
 • Beszélgetés közben „véletlenül” megsimított kéz, végigsimított felkar, hogy szinte észre se vegye.
 • csók előtt mindenképpen célszerű már mélyebb kinot nyomni (hüvelykujj-birkózás, tenyérelemzés, pirospacsi)
 • Légy gyengéd, de határozott, hogy érezze az erőt ölelésedben, amikor magadhoz húzod. Ebből tudja, hogy biztonságban lehet melletted.

[szerkesztés] Amire szükséged lehet

 • bátorság, határozottság
 • intenzív ismerkedési tréning terepen, ahol csajozós trénerek útmutatásai segítenek

[szerkesztés] Figyelmeztetések

 • Minél később kezded el a lányok fizikai érintését, annál furcsábban fogja kezelni a dolgot.
 • Ha túl gyorsan haladsz a fizikai érintés szintjein és nem figyelsz arra, hogy a lány fogékony-e és tetszik-e neki, akkor könnyen visszavonulást is fújhatsz, mert bezárkózik elefántcsonttornyába.
 • A nő vonzódásának jele, hogy keresi is testi közelségedet. Ha azonban kinozod (kino = testi érintés), akkor elveszíti érdeklődését és „csak” barát leszel.
 • A folyamatos eszkalálással tesztelheted is, hogy mennyire állsz a csajnál. Ha nem fogja meg a kezedet, elhúzódik, akkor valamit nem jól csináltál.
 • A nőket flört során is lehet izgatni szexuálisan pusztán néhány érintéssel. Ám ez az izgalom nem az intim részek izgatását jelenti, hanem egy lopott simítást a meztelen felkarján vagy egy „ártatlan” ujjhúzást a tenyerén, esetleg egy gyengéd érintést a derekán, miközben elhúzod az útból.

[szerkesztés] Kapcsolódó videók

[szerkesztés] Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Kiscsillag, PUA.HU