Interneten online ismerkedni nőkkel

Innen: Hogyankell.hu

[szerkesztés] Hogyan kell interneten online ismerkedni nőkkel?

http://www.freedigitalphotos.net/images/Business_People_g201-Man_Working_Outside_p20581.html

Rohan a világ, beszűkülnek az emberi kapcsolatok. Akik nem találtak egymásra az iskolaévek alatt és nincs széles társaságuk, ahol kortárs kapcsolatokat köthetnek, nekik egyre nehezebb a pártalálás. Az internetes társkeresők sem oldanak meg minden problémát, pusztán eggyel több fórumot biztosítanak arra, hogy emberi kapcsolatok szülessenek. Most néhány szemponttal szeretnénk gyarapítani azokat, akik interneten keresik társukat, hogy mielőbb sikerrel megtalálhassák.

[szerkesztés] Lépések

 1. Online profil fontossága. Az első legfontosabb, hogy úgy alkosd meg online profilodat, hogy az minden arra tévedő nő érdeklődését felkeltse.
 2. Profilfotók kiválasztása. Az online profilon első körben a fényképeket nézik meg a lányok és ez alapján döntenek, hogy továbbolvasnak-e. Egy szöveg sem üzen annyit, mint egy fénykép. Olyan fotókat válassz, amelyeken láthatóan jól érzed magad, társaságban (is) vagy, állatokkal vagy lefotózva. Kerüld az előnytelen képeket, vagy amelyeken nem vagy józan, avagy éretlenséget tükröz, mint a facebook gyanús tükörbevakuzás.
 3. A bemutatkozó szöveg megszerkesztése. Általában kerül, hogy teljes nevedet beleírd, ez nem egy önéletrajz! Kerüld a kliséket, inkább legyél meghökkentő és frappáns. Ahelyett, hogy leírod, milyen vagy, inkább írj olyasmiről, ami sugallja, hogy milyen vagy. (Pl. ne írd, hogy szereted a rendet és a precizitást, inkább írd, hogy makettezel – már ha tényleg makettezel) Nagyon ügyelj a helyesírási hibákra, nem szégyen a helyesírási szótár használata sem. Írásod legyen aktív, erőt és mozgást sugalló (igéket használj, ne mellékneveket).
 4. Levélben mit írj és mit ne? A megnyitási szövegnél mindenképpen kerüld a szex témát. A becézgetés és a mézes-mázas udvarlás, illetve önmagad odaadó, hű társként való ábrázolása kevésbé vonzalomkeltő egy ismeretlen nő számára. (Ezer ilyet lát ugyanis.)
 5. Írj választékosan, stílusosan, helyesen. Ha választasz egy levélkeretet, annak megfelelő szavakat és stílust használj következetesen. Ügyelj a helyesírásra!
 6. Bizalomépítés online. A jól megválasztott profilképek (pl. családod körében, barátok körében) és a bizalmat építő szavak (tisztességes, család, valós, hiteles) használata felgyorsítja tudat alatt a komfort erősödését.
 7. Tereld a kapcsolatot egyszer személyesebb vizekre! Ha online ismerkedsz, akkor a levelezést hamar kövesse MSN, skype vagy chat, majd sms, végül telefon és a személyes találkozás.


[szerkesztés] Tippek

 • Rengeteg ötlet és stílus van, amit érdemes kipróbálni, hogy rátalálj, hozzád melyik illik legjobban. Nincs tétje, az online csajozás egy játszótér, ahol önmagad fejlesztése a cél.
 • Az első levélben ne kérdezz rá, hogy „van-e kedved beszélgetni”, egyszerűen tegyél fel neki egy kifejtendő kérdést, hogy lehetőséget adj neki a válaszra.
 • Leveleidben, a beszélgetsben ne csak kérdezz (kerüld az interjú szituációt), de állíts is, hogy legyen több pont, ahonnan folytatható a beszélgetéstés vagy akár irányt is változtathattok.
 • A net termései szintén segítségül hívható: egy vicces videó, egy elgondolkodtató cikk linkje stb. segít a témázásban.


[szerkesztés] Amire szükséged lehet

 • internetkapcsolat
 • előnyös, jól megválogatott fotók
 • jól megírt bemutatkozás
 • határozottság, hogy fizikai eszkaláció híján a személyes kapcsolattartó eszközre tereld


[szerkesztés] Figyelmeztetések

 • a lányok sokszor félnek attól, milyen őrült sorozatgyilkos lehet a profil túloldalán, ezért vagy sokáig akarják húzni a beszélgetést levélben vagy nagyon hamar találkozni akarnak
 • Kerüld el a kliséket! A nők hozzászoktak, hogy naponta akár több tucat levelet is kapnak férfiaktól, így meg kell ugranod a magas ingerküszöbüket, hogy egyáltalán válaszoljanak.
 • Az, ha nem válaszol a lány, nem a személyiséged értéktelenségét, hanem a technikád kiforratlanságát jelenti. Vagy, hogy a lány nem érdemli meg, hogy érdeklődj iránta.
 • A legtöbb netes társkereső felület nagyrészt fizetős szolgáltatásokkal bír, de vannak ingyenesek is, illetve a facebook is alkalmas terület az online game-re.
 • Ugyanaz az online ismerkedés menete is, mint a személyesnek, csupán a fizikai érintésekre nincs lehetőség, ami viszont nagyon fontos lesz az első találkozáskor.


[szerkesztés] Kapcsolódó videók


[szerkesztés] Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Hogyankell, Kiscsillag, PUA.HU