Első randizni

A Hogyankell.hu wikiből

[szerkesztés] Hogyan kell első randizni?

http://www.freedigitalphotos.net/images/CouplesPartners_g216-Couple_Sitting_In_Blanket_Smiling_With_Picnic_Mode_p37872.html
Tegyük fel, hogy nemcsak megláttál egy helyes lányt a parkban, könyvtárban, bárban, munkahelyi ebédszünetben, hanem hogy megismerd, vettél egy nagy levegőt, hogy meg is merd szólítani. Olyan jól sült el a dolog, hogy még a telefonszámát is megadta? Akkor a forgatókönyv következő fejezete az első randi. Csakhogy a legtöbb férfi itt blokkol, túlgondolja és rettentő görcsösen kezdi el szervezni az első randit, mintha az élete múlna rajta. És pontosan ez az ok, amiért az első randikból ritkán lesz második. Most férfiaknak igyekszünk néhány tanáccsal útmutatót adni ahhoz, hogy a továbbiakban az első randi helyett inkább a második randi szervezése kerüljön fókuszba.

[szerkesztés] Lépések

 1. Gondolkodási keret. Ahhoz, hogy jó benyomást és vonzalmat kelts partneredben fontos a megfelelő gondolkodási keret kialakítása. Ha kimutatod, hogy ideges vagy, a nő azt gondolhatja, hogy egy lapra tettél fel mindent és nincs más lehetőséged, mert nem vagy vonzó a nők többsége körében. Ha lazán veszed, mint a vonzó nők, akik tudják, hogy bármikor új lovagot találhatnak, pozitív kép alakul ki rólad a nők fejében.
 2. Randiegyeztetés telefonon. Általában a telefon az a lépcsőfok, amit randiegyeztetésre lehet beváltani. Honnan tudod, hogy igent fog mondani és el is jön a randira? Figyelni kell a jelekre!
 3. Hívd el randira telefonon! Felejtsd el a "bocsánat, hogy élek"-mentalitást és ne akarj mindenáron a nő igényeihez alkalmazkodni. Jelentsd ki, hogy szerdán ráérsz, ráér-e ő is találkozni egy kicsit. Ha nem, de felajánl egy másik napot: jó pont!
 4. Tervezz! Már az intenzív ismerkedési tréningen is arra tanítanak, hogy mindig legyen akcióterved az első vagy az akárhányadik randira. A nők elvárják, hogy a férfi domináns legyen és legyen kész elképzelése arról, hogy hova visz és mit fogtok csinálni.
 5. A randi mindig akciódús legyen! Persze nem kell bombariadót rendezned a Hősök terére, hogy cirkuláljon az adrenalin. Elég, ha egyszerre több randit is szervezel vagy valami közös tevékenységre csábítod a csajt. Sétáljatok, biciklizzetek, fagyizzatok, bohóckodjatok egy játszótéren, salsázzatok a villamosmegállóban, menjetek el egy sportmeccsre, kiállításra, bárhova vagy akár mindenhova. Minél több pozitív élmény köti hozzád a csajt, annál erősebb a vonzalma és a kötődése irántad.
 6. Légy rugalmas az előkészületekben! Legyen 'A' terved és legyen 'B' terved. Ha rózsakertbe vinnéd a lányt, de kiderül, hogy allergiás rohamot kap minden növénytől, akkor kapd elő a vidámpark jegyeket.
 7. Találkozzatok: helyszín és időpont. A lányok eleve késéssel kalkulálnak, ezért ha nincs a megbeszélt időpontban a helyszínen, ne zaklasd telefonon. Az akadémiai 10 perc késés belefér, de ha elég erős a vonzalom, pimasz viccesen ugrathatod is, mikor megérkezik.
 8. Eszkalálás. A randi nem arra való, hogy vizsgán érezd magad és meg akarj felelni a csaj elvárásainak. Vagy csak épp annyira, amennyire neki meg kell a tieidnek (kvalifálás). A randi arra való, hogy pár kellemes órát eltölts egy szimpatikus személy társaságában és közben megismerjétek egymást. Kerülj hozzá közelebb testileg és érzelmileg! Figyeld a jeleit és lépj ennek megfelelően!
 9. Beszélés vagy beszélgetés? A csaj nem egy kérdezőbiztosnak adta meg a telefonszámát és áldozta az idejét, tehát ne gyötörd interjúkérdésekkel! Használj ún. turbo mondatokat és horogpontokat, hogy a beszélgetésnek soha ne legyen vége és a lány már 1,5 óra múltán úgy érezze, hogy előző életeitekben is együtt voltatok. Nyitott kérdésekkel kérdezz és magadról is tégy állításokat. Ne légy társalgási gyilkos!
 10. Zárás. Nem kizárt, hogy már az első randi is hajnalig nyúlik valamelyikőtök hálószobájában. Azonban, ha komolyan gondolod, érdemes felkelteni a nő szexuális vonzalmát, de magadat a “fék” szerepébe helyeznek, mert ez erős bizalomépítő a számára. A randi utolsó helyszíne legyen közel hozzád vagy hozzá. Ajánld fel, hogy hazakíséred és érzed meg, hogy van-e affinitás a csókra...
 11. SMS-ben csatolj vissza a randira és fixáljátok a következő találkozás időpontját.


[szerkesztés] Tippek

 • Nem kell ajándékkal és virággal készülnöd.
 • Szervezhetsz randit egész nyugodtan hétköznap délutánra/estére. A hétvégék általában már betáblázottak.
 • A randi során legyen helyszínváltás.
 • Érintsd meg, kerülj hozzá közel. Enélkül aztán várhatod, hogy csók legyen a dologból.
 • Nevetés és jó hangulat elengedhetetlen!
 • Előfordulhat, hogy neked nem jön be az egész: nem kell a randit kötelességből 5 órásra húzni. Ha úgy érzed, hogy a színvonalat nem lehet emelni, váljatok el.
 • Ne érzed kötelességnek, hogy mindig mindent te fizess. Egyenlő partnerek vagytok, tisztázzátok.

[szerkesztés] Amire szükséged lehet

 • kreativitás
 • lazaság, rugalmasság
 • amire nincs szükség: sok pénz


[szerkesztés] Figyelmeztetések

 • Végzetes hiba, ha a randi megszervezését, a helyszín és az időpont kiválasztását áttolod a csajra. Neked kell döntened! Nem baj, ha nem jön be neki a hely, de neked kell irányítanod!
 • Étterembe és moziba vinni a csajt nem jó ötlet. Étteremben ráfeszültök, ha nem megy a beszélgetés és ki fizessen, moziban pedig nem lehet beszélgetni.
 • Nem kell ajándékkal készülnöd. Nem megvenni akarod a lány idejét, hanem megjutalmazni magaddal, hogy ilyen remek társasággal lesz ma délután programja.
 • Ne gondold, hogy ez volt az első és utolsó randi az életedben, ezért minden ezen múlik. Ahogy Te érzed magad, úgy fogja a csaj is.
  • Figyeld a jeleket, hogy tudd, összejön-e a randi:
  • Örül hívásodnak?
  • Invesztál a beszélgetésbe?
  • Fel tudod dobni a hangulatát?
  • Felhozza, hogy mikor találkozzatok?
  • Keres kifogásokat a találkozóval kapcsolatban?
  • Örül, hogy találkoztok, vagy csak ezzel akarja, hogy végre békén hagyd?

[szerkesztés] Kapcsolódó videók


[szerkesztés] Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Kiscsillag, PUA.HU