Csajozós dumákat használni

A Hogyankell.hu wikiből

[szerkesztés] Hogyan kell csajozós dumákat használni?

http://www.freedigitalphotos.net/images/Vacations_Travel_g373-Couple_Talking_p71078.html
Ül egy gyönyörű csaj veled szemben a buszon. Mosolyog. Nem venné rossz néven, ha megszólítanád. Ilyenkor jönne jól néhány extra frappáns csajozós duma, amivel biztosan beszélgetést tudsz kezdeményezni a csajjal. Egyedi és eredeti csajozós dumák biztosítják számodra, hogy többé egyetlen adandó alkalmat se mulassz el, amikor helyes lányokkal ismerkedhetsz. Most néhány gyakorlati tanácsot kínálunk, hogy közelebbről is megértsd, hogyan használd ki a csajozós dumák nyújtotta lehetőségeket.

[szerkesztés] Lépések

 1. A csajozós dumák nagyon sokfélék. Attól is függenek, hogy milyen szituációban, milyen lánynak, milyen interakcióban akarod elsütni. Ezért mondható, hogy nem létezik egyetlen instant csajozós duma sem. Az elvet kell megérteni.
 2. A csajozós dumák egyediek, frappánsak és lehet rájuk emlékezni. Ahhoz, hogy ne csak a következő hapsi legyél a nő előtt, aki ugyanazzal a csajozós szöveggel járatja le magát, fontos, hogy olyat mondj, amit az előtt még soha senki nem sütött el a lánynak.
 3. Mindig tudd, mit akarsz mondani. Amikor megszólítasz egy lányt, mindig legyen egy terv a fejedben, hogy mit fogsz neki mondani. Akár direkt, akár indirekt nyitásról van szó, kezdeti időszakban jó, ha van egy séma a fejedben. De kerüld a bemagolt szövegeket! Törekedj gyakorlással arra, hogy minél inkább spontán lehess megszólalásaidban.
 4. Olvass! A klasszikus és kortárs irodalom olvasása fejleszti a szókincsedet és gyarapítja az asszociációs kapcsolatokat, amelyekből saját csajozós dumáidat felépítheted.
 5. Ne érdekeljen, hogy más idegenek hogyan vélekedhetnek rólad!
 6. Légy hiteles! Olyan példákat és sztorikat hozz csajozós duma gyanánt, ami valóban tőled származik.
 7. Nevettesd meg a lányokat! Nem baj, ha a csajozós dumák, amelyeket kitalálsz abszurd blődségek és elő tudod őket adni fapofával J Ha ez kell ahhoz, hogy kellemes élménye lehess a csajoknak.
 8. Figyelj a testbeszédre és a hangodra! Nem csak az a fontos, hogy mit mondasz, hanem az is nagyon sokat számít, ahogyan mondod. Légy magabiztos, használj kellő hangerőt, légy érthető és nyugodt. Mozdulatban és hangban egyaránt.
 9. Csajozós dumát a beszélgetés bármelyik fázisában használhatsz. Amikor megszólítod a lányt, amikor vonzalmat építesz, amikor kvalifikálsz, amikor bizalmat erősítesz és amikor elcsábítod.


[szerkesztés] Tippek

 • Sokszor a csajozós dumák nem a kimondott szavakból születnek, hanem egy hanglejtés vagy egy huncut mosoly teszi őket azzá.
 • Ha bókodat látszólag pimasz módon visszavonod, az komoly vonzalomkeltés a flörtölés során. Ha nem adod meg neki, amihez hozzá van szokva (ti. körbeudvarolják), akkor teperni fog, hogy megkapja, amihez hozzászokott. (Persze ha előtte kellőképp felkeltetted az érdeklődését.)
 • Ha a lányt társaságban szeretnéd megnyitni, akkor a többiekre is figyelned kell és előbb őket kell meghódítanod.


[szerkesztés] Amire szükséged lehet

 • a magabiztosság nagyon fontos
 • testbeszéd és kimondott szavak kongruenciája
 • humor, kreativitás, rugalmasság, spontaneitás


[szerkesztés] Figyelmeztetések

 • A nők gyakran vetnek be a férfiak ellen ún. shit teszteket, vagyis hitelességi teszteket. Ezek kezelésére is jól jön egy-két magabiztos csajozós beszólás. Pl. Csaj: „Miért van rajtad ez a gagyi kalap?” - Te: „Örülök, hogy tetszik!”
 • Shit teszttel a magabiztosságodat teszik próbára és gyakran épp az imént elhangozz csajozós mondatod a kiváltója. Pl. Csaj: „Te most engem akarsz elcsábítani?” - Te: „Ha nagymamád még nálad is jófejebb, akkor inkább őt.”
 • Nem létezik instant csajozós duma, amit mindenki, minden körülmények között, minden egyes csajnál ugyanolyan sikeresen tudna bevetni.
 • Ha átlépsz a szabályokon, akkor generálsz vonzalmat a kinézeteddel, dumáddal, ha átlagosan, megszokottan beszélsz, öltözködsz, akkor komfort zónában maradsz.
 • Az intenzív ismerkedési tréningeken olyan technikákra is megtanítanak a hivatásos trénerek, amelyek mellé nincs szükség csajozós dumákra sem.

[szerkesztés] Kapcsolódó videók


[szerkesztés] Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Kiscsillag, PUA.HU