Barátnőt szerezni

A Hogyankell.hu wikiből

[szerkesztés] Hogyan kell barátnőt szerezni?

http://www.freedigitalphotos.net/images/CouplesPartners_g216-Romantic_Walk_By_A_Young_Couple_p37857.html
Rengeteg magányos farkassal találkozni az utcán, akiket a szingli, ám kiegyensúlyozott nők még akkor is nagy ívben kikerülnek, ha már komoly elköteleződési szándékaik lennének. Hogy miért? Mert ezen férfiak homlokáról sokszor nagy betűkkel üvölt: hogyan kell barátnőt szerezni, miért nincs barátnőm, leszel a barátnőm? A kétségbeesés helyett most néhány lépésben segíteni akarunk azoknak a férfiaknak, akik nem alamizsnaként szeretnék a szerelmet koldulni, hanem főnyereményként megélni.

[szerkesztés] Lépések

 1. Teremts kapcsolatokat! Légy szociális és ismerkedj emberekkel, férfiakkal, nőkkel, tágítsd szociális hálódat. Nagyobb valószínűsége van annak, hogy emberek között megtalálod azt a lányt, akivel jól fog működni a dolog, mintha otthon ülsz és várod, hogy történjen valami.
 2. Légy rendben magaddal! Amíg szorongva, bocsi, hogy élek mentalitással, szürke tömegemberként mászkálsz fel s alá, elégedetlen vagy az életeddel és nincs erőd változtatni, addig nem fognak észrevenni azok a lányok, akik számodra vonzóak. Ha jól érzed magad a bőrödben, megvan a kellő önbizalmad, van pozitív önértékelésed, akkor az ebből fakadó pozitív kisugárzás mágnesként vonzza az értékes csajokat.
 3. Flörtölj, ismerkedj, gyűjts tapasztalatot! Csak akkor tudod meg, hogy ki a számodra legjobb választás, ha van tapasztalatod és viszonyítási alapod mind a lányokról, mind a magadról. Tudj elvárást támasztani a nőkkel szemben, aminek meg kell felelniük. Ha ezt nem is várnád el te magad, a csajok elvárják. (Saját önértékelésüket növelik ezzel!)
 4. Engedd el a csajozás görcsét! Ne gyermekeid anyját akard megtalálni! Ha erre rágörcsölsz, a lányok észreveszik, hogy mindent egy lapra teszel fel, vagyis nem vagy elég vonzó és magabiztos a nők körében. Ez bizony nem épp vonzalomkeltő...
 5. Élj izgalmas, vonzó életet! Leendő barátnőd akkor fog észrevenni és akkor akar megszerezni magának, ha rájön, nélküled mit sem ér az élete. Minél nagyobb izgalmat, színességet, változatosságot, értéket viszel mások életébe (és persze sajátodba), annál vonzóbbá válsz a külvilág számára. A barátnőszerzés alapja a vonzó személyiség és vonzó életstílus. Ha nem élsz ilyen életet, miről akarsz beszélgetni barátnőddel?
 6. Legyen célod az életben! A csajok elvárják, hogy legyen rajtuk kívül valami magasabb célod az életben. A nők küldetésként érzik, hogy társai legyenek a férfinak és segítsék a férfit ezen magasabbrendű cél elérésében!
 7. Csajozás nélkül nincs kapcsolat! Önfejlesztéseddel együtt kell, hogy járjon, hogy őrülten csajozol akár már a következő intenzív ismerkedési tréning során is. Ez az egy módja annak, hogy elengedd a görcsös akarást és élvezz magadból kiindulva minden pillanatot. A nők ebben akarnak részesülni, nem a búskomorságban.
 8. Légy aktív tét nélkül! Szólíts meg lányokat, növeld a szociális szabadságot, dumálj korlátlanul, szerezd meg a telefonszámukat, építs vonzalmat és bizalmat, kvalifáld őket, hogy legyen milyen elvárásnak megfelelniük és csábítsd el őket annyira, hogy ne tudják elképzelni nélküled életüket.
 9. A nők másképp működnek. A nőket barátnőnek meghódítani nem racionális úton lehet. Érzelmeikkel kommunikálj, de mutass nekik perspektívát. Így stimulálod őket, hogy hosszú távon tervezhetnek veled. Nem kell a csillagokat lehozni nekik, ha ők akarnak megszerezni téged. Ez a cél. Légy főnyeremény!
 10. Kommunikáció. Vicces és pimasz a vonzalomkeltés során, mély érzésű és komoly a bizalomépítésben, majd újra vicces és pimasz. Légy rugalmas, érintsd meg a nő testét és lelkét.
 11. Hozz létre szexuális feszültéget! Nem jó stratégia, ha előbb a csaj barátja, majd pasija akarsz lenni. Ha csak barát leszel, onnan nincs visszaút. Ennél azért többet akarsz, nem? Érintések, szexuális feszültségre utaló megjegyzések, pimaszkodás viccesen, push-pull ebben segítenek.


[szerkesztés] Tippek

 • Fejleszd magad!
 • Csajozz és legyen széles a szociális hálód! Ki tudja melyik barátnőd barátjának unokahúgának barátnője lesz a feleséged...
 • Ne szorulj bele a jópofa jófiú szerepkörbe, akivel szeretnek elleni a csajok, de eszükbe sem jut, hogy “bár megcsókolnád őket”.
 • Légy titokzatos, jelents kihívást a csajok számára! Ha nem kell nekik, van más, az az ő bajok!
 • Tanuld meg felismerni a női jeleket és légy tudatos saját testbeszédedben!
 • Figyelj magadra! A külső nem számít, de sokat tehetsz azért, hogy vonzó legyen és személyiséged, kisugárzásod megkapja őket: sport, ápoltság, divatos öltözködés, egyediség.
 • Legyen szenvedélyed! Legyen valami, amiben nagyon jó vagy! A nőnek ez imponál, kell, hogy felnézzen a pasira és tisztelje, különben nem akar a barátnője lenni.


[szerkesztés] Amire szükséged lehet

 • szociabilitás
 • egyéniség
 • izgalmas életstílus, vonzó, egyedi hobbi
 • jó társalgási készség
 • empátia, hogy tudd, mikor merre kell váltani


[szerkesztés] Figyelmeztetések

 • Ne tégy fel mindent egy lapra és ne kötelezd el magad egyetlen olyan lány mellett, akivel kapcsolatban azt hipnotizáltad magadba, hogy ő az Igazi. Hogy lehet valaki az Igazi, ha nem méltat kölcsönös érdeklődésre?
 • Ha nem jön össze egy randi, ne ess kétségbe. Offold és keress mást, még akkor is, ha mindenben megfelelt az igényeidnek.
 • Ne görcsölj azon, hogy nincs barátnőd! Csak akkor tudod megosztani életedet valaki mással, ha egyedül is teljes értékű életet tudsz élni. Társat keresel vagy hiánypótlékot?

[szerkesztés] Kapcsolódó videók


[szerkesztés] Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Hogyankell, Kiscsillag, PUA.HU