Párizsi salátát készíteni

Innen: Hogyankell.hu

A lap korábbi változatát látod, amilyen Sága Foods Zrt. (vitalap | szerkesztései) 2013. június 18., 08:44-kor történt szerkesztése után volt. (Új oldal, tartalma: „== Hogyan kell párizsi salátát készíteni? == Ha valakinek fontos az ár is, amellett, hogy finom és jó minőségű ételt szeretne enni, akkor az alábbi recept j…”)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)

Hogyan kell párizsi salátát készíteni?

Ha valakinek fontos az ár is, amellett, hogy finom és jó minőségű ételt szeretne enni, akkor az alábbi recept jó szolgálatot tehet.


Lépések

  1. A majonézt, a tejfölt és a citrom levét összekeverjük a mustárral.
  2. Ízesítjük csipet sóval, fehérborssal és mustárral.
  3. A füstölt sertés párizsit, a burgonyát, az uborkát és a póréhagymát egyforma, kb. fél cm-es kockákra vágjuk.
  4. A kockázott párizsit, valamint a zöldségeket összekeverjük az ízesített majonézzel.
  5. Egy kóstolás után még ízesíthetjük.

Tippek

  • Tálalás előtt minimum 3-4 órára érdemes hűtőbe tenni, hogy az ízek összeérjenek.
  • Pirított barna kenyérrel fogyasszuk, úgy a legkiválóbb!

Amire szükséged lehet

  • 30 dkg füstölt sertés párizsi,
  • 20 dkg héjában főtt burgonya,
  • 3-4 db közepes csemege uborka,
  • 5 db póréhagyma,
  • 1 dl majonéz,
  • 1,5 dl tejföl,
  • só,
  • fél citrom leve,
  • őrölt fehérbors,
  • porcukor,
  • mustár

Figyelmeztetések

  • A csemegeuborkát csöpögtessük le, vagy töröljük szárazra, hogy ne áztassa el a salátánkat!

Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Sága Foods Zrt.