Fonott kalácsot sütni szerkesztése

Innen: Hogyankell.hu

Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.

A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat A te változatod
35. sor: 35. sor:
 
* 60 g teavaj
 
* 60 g teavaj
 
* 2-3 kanál méz
 
* 2-3 kanál méz
* 10 dkg xilit vagy cukor (ha valaki édesebben szereti, akkor többet is tehet bele) és 1 cs vaníliás cukor
+
* 10 dkg xilit vagy cukor (ha valaki édesebben szereti, akkor többet is tehet bele) és * 1 cs vaníliás cukor
 
* 50 g élesztő
 
* 50 g élesztő
 
* kevéske tej
 
* kevéske tej
 
* kis marék mazsola
 
* kis marék mazsola
 +
  
 
== Figyelmeztetések ==
 
== Figyelmeztetések ==
50. sor: 51. sor:
 
* [http://www.femina.hu/husvet/igy_keszul_a_tokeletes_fonott_kalacs Hogyan kell tökéletes fonott kalácsot készíteni?]
 
* [http://www.femina.hu/husvet/igy_keszul_a_tokeletes_fonott_kalacs Hogyan kell tökéletes fonott kalácsot készíteni?]
 
* [http://www.amiakonyhambolkikerul.hu/news/fonott-kalacs/ Hogyan kell finom kalácsot sütni?]
 
* [http://www.amiakonyhambolkikerul.hu/news/fonott-kalacs/ Hogyan kell finom kalácsot sütni?]
 
[[Kategória:Étel-ital]]
 

Vedd figyelembe, hogy a Hogyankell.hu wikin végzett összes módosítást szerkeszthetik, módosíthatják vagy eltávolíthatják más szerkesztők. Ha nem akarod, hogy az írásodat módosítsák, akkor ne küldd be.
Azt is megígéred, hogy ezt magadtól írtad, vagy egy közkincsből vagy más szabad forrásból másoltad (lásd a(z) Hogyankell.hu:Szerzői jogok lapot a részletekért). NE KÜLDJ BE JOGVÉDETT MUNKÁT ENGEDÉLY NÉLKÜL!

Kategóriák kiválasztása:

A lap szerkesztéséhez kérlek válaszolj az alábbi kérdésre (további információk):

Mégse Szerkesztési segítség (új ablakban nyílik meg)