Enni/főzéshez előkészíteni az articsókát szerkesztése

Innen: Hogyankell.hu

Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.

A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat A te változatod
4. sor: 4. sor:
  
 
== Lépések ==
 
== Lépések ==
# '''Az articsókát mossuk meg, majd a keményebb alsó szirmokat törjük le.''' A fiatal articsóka vastag sziromleveleit nyugodtan használjuk fel.
+
# Az articsókát mossuk meg, majd a keményebb alsó szirmokat törjük le. A fiatal articsóka vastag sziromleveleit nyugodtan használjuk fel.
# '''Vágjuk le a szárát, valamint a tetejét.'''
+
# Vágjuk le a szárát, valamint a tetejét.  
# '''Ha a recept szerint ketté kell vágni, akkor ebben a fázisban egy kiskanál segítségével szedjük ki belőle a „bajszot”.''' Ha nem, akkor már a készételben, fogyasztáskor távolítsuk el.
+
# Ha a recept szerint ketté kell vágni, akkor ebben a fázisban egy kiskanál segítségével szedjük ki belőle a „bajszot”. Ha nem, akkor már a készételben, fogyasztáskor távolítsuk el.
  
 
== Tippek ==
 
== Tippek ==
24. sor: 24. sor:
 
* [http://www.nosalty.hu/alapanyag/articsoka Articsóka]
 
* [http://www.nosalty.hu/alapanyag/articsoka Articsóka]
 
* [http://www.hazipatika.com/taplalkozas/zoldseg_gyumolcs/cikkek/articsoka_a_dekorativ_inyencseg/20070903125457 Articsóka, a dekoratív ínyencség]
 
* [http://www.hazipatika.com/taplalkozas/zoldseg_gyumolcs/cikkek/articsoka_a_dekorativ_inyencseg/20070903125457 Articsóka, a dekoratív ínyencség]
 
[[Kategória:Étel-ital]]
 

Vedd figyelembe, hogy a Hogyankell.hu wikin végzett összes módosítást szerkeszthetik, módosíthatják vagy eltávolíthatják más szerkesztők. Ha nem akarod, hogy az írásodat módosítsák, akkor ne küldd be.
Azt is megígéred, hogy ezt magadtól írtad, vagy egy közkincsből vagy más szabad forrásból másoltad (lásd a(z) Hogyankell.hu:Szerzői jogok lapot a részletekért). NE KÜLDJ BE JOGVÉDETT MUNKÁT ENGEDÉLY NÉLKÜL!

Kategóriák kiválasztása:

A lap szerkesztéséhez kérlek válaszolj az alábbi kérdésre (további információk):

Mégse Szerkesztési segítség (új ablakban nyílik meg)