Apartman-hu-tb.jpg
FEDEZZ FEL TÖBB, MINT 10 EZER LEHETŐSÉGET A KIKAPCSOLÓDÁSRA!
Egyszerű, gyors, online szállásfoglalás + folyamatosan bővülő élménykínálat. Minden foglalás mellé ajándék kedvezménykupont küldünk ingyen!

Rapid randizni

A Hogyankell.hu wikiből

[szerkesztés] Hogyan kell rapid randizni?

Rapid randi hk.jpg

Egyre népszerűbb a rapid randi, egyre többen választják ezt az ismerkedési formát társkeresésre. Mi történik a rapid randin pontosan, hogyan kell rapidrandizni?

[szerkesztés] Lépések

 1. Jelentkezz előre a rapid randira, általában ez online történik.
 2. A rapid randi elején a szervezők mindenkinek elmondják, hogy mi fog történni, és mindenkinek adnak egy értékelő lapot.
 3. A lányok asztaloknál ülnek, a fiúk leülnek egy-egy lányhoz, és általában 7 percig lehet beszélgetni. Ha lejárt az idő, akkor a szervezők csengetnek. Ekkor a fiúk egy asztallal odébb ülnek, a következő lányhoz, és kezdődik a 7 perc előröl, egészen addig, míg minden fiú nem beszélgetett minden lánnyal.
 4. Mindenki kitölti az értékelő lapot, és bejelöli, hogy melyik fiút/lányt találta szimpatikusnak.
 5. A szervezők összegyűjtik az értékelő lapokat, és megnézik, kinél van közös egyezés, tehát kik jelölték egymást szimpatikusnak.
 6. A szervezők értesítik a résztvevőket, hogy volt-e közös találatuk, ha igen, akkor megadják a másik fél elérhetőségét. Az értesítés általában e-mailen történik 48 órán belül.

[szerkesztés] Tippek

 • Figyelj az öltözködésre! Nem kell túlságosan kiöltözni, de ne is a legszakadtabb ruhádba menjél. Mivel a rapid randin egy este alatt mindenki több emberrel is beszél, ezért előnyös, ha van valami emlékezetes az öltözködésedben, hogy jobban emlékezzenek rád. Ez lehet például egy színes kiegészítő, különleges óra.
 • Mutatkozz be! Minden rapid randi előtt mutatkozz be a beszélgetőpartnerednek, természetesen csak keresztnevet mondj, mivel a rapid randin mindenki anonim módon vesz részt.
 • Kérdezz és beszélj is! Hét perc nagyon rövid idő, figyelj arra, hogy mindkettőtöknek legyen lehetősége beszélnie magáról. Az sem jó, ha túl sokat beszélsz, de az sem, ha semmi nem derül ki rólad.


[szerkesztés] Figyelmeztetések

 • Érkezz pontosan! Ne a késéssel hívd fel magadra a figyelmet!
 • Ne add meg a rapid randi alatt a személyes adataidat![szerkesztés] Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Evus