Apartman-hu-tb.jpg
FEDEZZ FEL TÖBB, MINT 10 EZER LEHETŐSÉGET A KIKAPCSOLÓDÁSRA!
Egyszerű, gyors, online szállásfoglalás + folyamatosan bővülő élménykínálat. Minden foglalás mellé ajándék kedvezménykupont küldünk ingyen!

Pasit felszedni

A Hogyankell.hu wikiből

[szerkesztés] Hogyan kell pasit felszedni?

Pasit felszedni1.jpg
Nem tudod, hogyan hívd fel a szomszéd irodában dolgozó pasi figyelmét magadra? Nem tudsz flörtölni a szórakozóhelyeken. Egyedül vagy és eleged van belőle, de reménytelennek látod, hogy felszedj egy pasit? Nos, itt az ideje, hogy megtudd: pasit felszedni könnyű, megtartani nehéz. Mindenesetre most az előbbihez olvashatsz tippeket!

[szerkesztés] Lépések

 1. Légy önmagad! Senki nem szereti, ha átverik. Megtörtént már veled, hogy az első randin a srác a tenyerén hordozott, kinyitotta az ajtókat előtted, felsegítette a kabátod, majd amikor már elbűvölt és összemelegedtetek, a TV elől ordított neked, hogy „Hozz egy sört!” Nem szép, igaz? Hát akkor te se csalj. Az persze természetes, hogy valamelyest trükközünk az első randin, hogy lenyűgözzük a másikat, de találjuk meg az egyensúlyt. Ha a srácról kiderül, hogy óriási Juventus-szurkoló, még nem kell tetetnünk, hogy 3 éves korunktól minden meccsüket láttuk…
 2. Legyünk önmagunk külsőnkben is! Ne kezd el olyan cuccokat magadra aggatni, amit egyébként soha nem vennél fel, csak azért, mert azt hiszed, a pasinak az jönne be. Ha alapjában véve hippi vagy, ne viselj kiskosztümöt: a srác látni fogja, hogy csak erőlködsz…
 3. Hangsúlyozd ki az előnyeidet! Azért, mert nem születtél topmodellnek, még nem jelenti azt, hogy nem tetszhetsz a pasiknak. Senki sem tökéletes, de biztosan mindenkinek van valami szép a megjelenésében. Szedd össze magad, nézz a tükörbe? Szép hosszú lábak? Vagy kerek popsi? Vagy csókos ajkak? Bármi legyen is az, hangsúlyozd! Ne kövesd őrülten a divatot, gondolj arra is, hogy mi áll neked jól.
 4. Szemezz! Szuggerálni azért nem kell, de néha kapd el a pillantását, és mosolyogj rá. Így tudni fogja, hogy érdekel.
 5. Mosolyogj! A mosolygós lányok elbűvölik a srácokat, ráadásul barátságosnak tűnsz majd.
 6. Küldj egyértelmű jeleket! Nem muszáj a Facebookon posztolni egy szerelmes üzenetet, de adj neki jeleket, flörtölj.
 7. Tudasd vele, hogy elérhető vagy! Azért egy kicsit árnyaltan, nem muszáj neki kijelenteni, hogy egy éve nem volt pasi az ágyadban… És azt sem árt megtudnod, hogy ő vajon szingli-e.
 8. Kezdeményezz! Ne csak várj és ábrándozz róla, tedd meg te az első lépést, bármennyire is nehéznek tűnik. Mit veszíthetsz? Legközelebb, amikor elmész mellette, villants egy bájos mosolyt és köszönj neki.
 9. Ne nehezítsd meg a helyzetét! Nem arról van szó, hogy könnyű légy, és dobd oda neki magad. Csak éreztesd vele, hogy van esélye. Emellett intézd úgy, hogy valamikor kettesben tudjatok maradni: az összes barátod előtt nyilván kicsit kényelmetlen elhívni egy randira.
 10. Tudd meg, mit szeret! Aztán tereld ilyen irányba a beszélgetést. Ne tetesd azonban, hogy imádod azt a sportot, csapatot vagy azokat a filmeket, ha ez nem igaz, hiszen előbb-utóbb úgyis lebuknál. Ugyanakkor, ha megemlíti, hogy ő szereti Celine Diont, ne hurrogd le mindjárt azzal, hogy te viszont utálod, s neki nincs izlése… Játékosan azonban vitatkozhatsz vele erről.
 11. Ragadj meg minden pillanatot! Élj a mának, élvezd az életed - a pasik szeretik az ilyen lányokat.
 12. Mutasd meg a vicces oldalad!
 13. Óvakodj attól, hogy a barátja legyél! Sok lány kezdetben úgy próbál közeledni a sráchoz, hogy kezdetben a barátja akar lenni. Előfordul, hogy ez működik, azonban gyakran az is megesik, hogy annyira beleragadsz e szerepbe, hogy ebből soha nem léptek tovább. Már nem szexi istennőnek lát, hanem annak a cimborájának, akivel megoszthatja a csajozós sztorijait.
 14. A barátaid hagyd ki a dologból! Ne kérd a barátaid közreműködését, hogy tudassák a kiszemelteddel, hogy tetszik. Gyerekes.
 15. A tettek beszélnek. Használd a testbeszédet, nézz a szemébe, ha beszélgettek, érintsd meg néha, nevess a viccein! De ne vidd túlzásba, arra azért nincs szükség, hogy a folyosón a falhoz nyomd és a dereka köré kulcsold a lábadat…
 16. Lógj vele! Ritkán hív el egy srác randira úgy, hogy semmit nem tud rólad. Engedd, hogy megismerhessen. Kérd meg, hogy tanítson meg gitározni, vagy ülj mellé a buszon beszélgetni.
 17. Hallgasd meg! Figyelj oda, miről beszél, reagálj rá, mutasd, hogy érdekel, amit mond.
 18. Ne beszélj túl sokat magadról! És kerülj bizonyos témákat. Nem a legjobb, ha azzal kezded, hogy „Bocs, tudod, ma egy kicsit magam alatt vagyok, csak tegnap felhívott a volt pasim, hogy visszakérje az egyik pólóját, és nem tudom, nekem az a póló mindig őt juttatja eszembe, s szeretném megtartani, de ő ezt nem képes megérteni. Hát hogy nem képes megérteni ennyit sem az a szemét?” Ellenben hozz fel olyan témákat, hogy például holnap este mész Kiscsillag koncertre. Hátha ő is befut…
 19. A csúcson hagyd abba! Ha éppen beszélgettek, ne várd meg, míg kifogytok a témából, hanem még előtte köszönj el.
 20. Pasit felszedni2.jpg
  Érezd magad jól nélküle is! Elmész a barátaiddal szórakozni, s ő is éppen ott van? Ahelyett, hogy a szemed sarkából egyfolytában őt bámulnád, szórakozz. Ha látja, hogy milyen jól érzitek magatokat, ő is úgy érzi majd, hogy jó lenne csatlakozni hozzátok. Add meg neki az esélyt, ha elmegy mellettetek, köszönj oda neki.
 21. Érezze magát jól veled! A pasik is szeretik a bókokat. Nyugodtan megmondhatod neki, hogy édes a mosolya, vagy cool a pólója. De túlzásokba nem kell esni!
 22. Légy magabiztos! Ha nem szereted magad, miért várnád el, hogy más azt tegye?
 23. Legyen humorérzéked! Jó érzés vidám emberek társaságában lenni. És ha úgy adódik, nevess magadon!
 24. Ne légy megszállott! Kérlek, ne írj neki napi tízszer, hogy hiányzik… Ne fuss bele „véletlenül” minden alkalommal a kedvenc sörözőjében!
 25. Légy türelmes! Oké, nem kell rá 10 évig várni, hogy elhív-e randira, de nem is kell elsietni a dolgokat.

[szerkesztés] Amire szükséged lehet

 • önbizalom
 • kitartás
 • humorérzék
 • lehengerlő mosoly

[szerkesztés] Figyelmeztetések

Ha nem hívna el randizni, ne vedd a szívedre! Van ilyen, s bár közhely (nos, a közhelyek éppen azért közhelyek, mert gyakran nagyon is igazak), van még elég sok férfi a világon.

[szerkesztés] Kapcsolódó videók

[szerkesztés] Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

BoglarkaS, Hogyankell, Kiscsillag