A LinkedInen törölni az ismerősödet

A Hogyankell.hu wikiből

[szerkesztés] Hogyan kell a LinkedInen törölni az ismerősödet?

A LinkedIn olyan közösségi háló, melyet elsősorban kollégák, üzlettársak és szakmabeliek ismeretségére hoztak létre. Az itteni ismerősöket kapcsolatként, vagyis connectionként nevezi a LinkedIn. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan szüntethetsz meg egy ilyen kapcsolatot.

[szerkesztés] Lépések

  1. Lépj be a LinkedIn felületre.
  2. Kattints a Kapcsolatok (Contacts) Menüpontra a Network menüponton belül.
  3. A jobb felső sarokban kattints a Remove connection linkre. Linkedin-ismeros-torlese.jpg
  4. A listában pipáld ki azokat, akiket törölni szeretnél, majd nyomd meg a Remove connections gombot! Linkedin-ismeros-torlese2.jpg
  5. A felugró ablakban a Yes, remove them gomb megnyomásával megerősítheted a törlést, míg a Cancel megnyomásával nem fog törölni senkit.

[szerkesztés] Tippek

  • Ha valakit töröltél, de meggondoltad magad, később visszahívhatod. A kapcsolatot nem értesítik, hogy törölted.

[szerkesztés] Amire szükséged lehet

  • LinkedIn profil

[szerkesztés] Figyelmeztetések

  • Hiába törölsz valakit, attól pl. a képességeid megerősítése általa látszani fog.

[szerkesztés] Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Kiscsillag




betöltés...