Nyugdijbiztositas-szamologep.png
NYUGDÍJKALKULÁTOR
Számold ki, mennyi nyugdíjra számíthatsz, és mekkora megtakarításra van még szükséged hozzá! Háromszor jobban jársz, ha nyugdíjbiztosítást kötsz: 20% adójóváírás jár befizetéseid után, most 30% kedvezményt kapsz és akár egy iPad mini 2 is a tiéd lehet!

A Google Plus fiókot törölni

A Hogyankell.hu wikiből

[szerkesztés] Hogyan kell a Google Plus fiókot törölni?

Néhány lépésben könnyen megszüntetheted Google Plus fiókodat...

[szerkesztés] Lépések

  1. Jelentkezz be a Google fiókodba (ez lehet a Google Plus, de a Gmail is).
  2. Menj a beállítások oldalra!
  3. Válaszd ki a bal oldali menüből a Google+-t.
  4. Görgess le az oldal aljára, ott találod a Google+ letiltása alcímet, ahol kattints az "ide kattintasz" linkre.
  5. Válaszd ki a Google+ törlése opciót. Ebben az esetben a Google megpróbálja a többi terméket abba az állapotba visszaállítani, amelyben azok a Google+ szolgáltatásban való regisztrációd előtt megjelentek. Egyúttal megpróbálja végleg törölni a Google+ szolgáltatásbeli köreidet, bejegyzéseidet és megjegyzéseidet.
  6. A következő oldalon lévő "Kötelező" checkboxot ki kell pipálnod, ha valóban törölni akarod a Google+ profilod. Ez a következőket jelenti:
    • A következő néhány napon a Google megpróbálja törölni a Google+ összes funkcióját és az összes Google+-beli adatodat a Google Fiókodból:
      • A köreidet törlik, de a tagjaik megmaradnak a Címtárban.
      • Törlik +1-eidet.
      • Bejegyzéseidet és megjegyzéseidet törlik; ezek többé nem lesznek elérhetők azon személyek vagy közösségek számára, akikkel megosztottad őket.
      • Törlik az összes, nem nyilvános profiladatot.
      • A Google+ számos közösségi és megosztási funkcióját letiltják a többi Google-webhelyeden.
      • Az érintett körök tagjai a más szolgáltatásokból származó tartalmakat, például a videókat nem fogják többé látni.
      • A „Bejelentkezés Google Fiókkal” gomb használatával nem jelentkezhetsz be majd harmadik felek alkalmazásaiba.
      • A harmadik felek alkalmazásai által a Google-nak küldött alkalmazástevékenységeket törlik.
    • Azonban:
      • A Google+-oldalaidat nem törlik. (A profilod tehát törlődik, de az általad kezelt oldalak megmaradnak.) Vagy törölnöd kell az oldalaidat, vagy a tulajdonjogodat kell átruháznod másra, mielőtt törölhetnéd a Google+-tartalmadat. Az oldalaid törlését vagy azok tulajdonjogának átruházását az Google+ Oldalak beállításainál végezheted el.
      • A fotókat nem törlik, azokat továbbra is elérheted a Picasa szolgáltatásban. Ha törölni szeretnéd őket, jelentkezz be a Picasa Webalbumokba.
      • A kapcsolt fiókjaidat ez a művelet nem érinti. Ezeket a Kapcsolt fiókok terület beállításaival kezelheted.
      • Nem törlik a Google Csevegőben és a Gmailben lévő csevegőpartnereidet.
      • A Google+ Helyi Információkbeli véleményeidet nem törlik, hanem privátként jelölik meg, és a Google Térkép "Saját helyek" gombjára kattintva elérheted és törölheted őket.
      • Nem törlik az általad létrehozott közösségek egyikét sem, hacsak nem te vagy az egyetlen tag.
  7. Kattints a Kijelölt szolgáltatások eltávolítása gombra, ha törölnéd a profilod. Ha meggondoltad magad, kattints a mégse gombra.

[szerkesztés] Tippek

  • Mielőtt törölnéd, jó, ha lemented a gépedre a Google+-on fent lévő fontos tartalmaidat, különben elveszhetnek.

[szerkesztés] Amire szükséged lehet

  • Google+ fiók.

[szerkesztés] Figyelmeztetések

  • A művelet nem vonható vissza, ezért jól gondold meg!
  • A YouTube és a Google+ a Google-fiókod létezésétől függő szolgáltatás. Google-fiókod törlésével a YouTube csatornád is törlődik!

[szerkesztés] Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Bya, Kiscsillag




betöltés...