Főmenü megnyitása

Hogyankell.hu β

Vonzalmat kelteni a nőkben

Hogyan kell vonzalmat kelteni a nőkben?

http://www.freedigitalphotos.net/images/CouplesPartners_g216-Romantic_Couple_Embracing_p68891.html

Nem kell boszorkányos bájitalra vagy zsaroló levélre gondolni, ha arról van szó, hogyan keltsenek a férfiak vonzalmat a nőkben. Sok férfi számára azonban a női lélek kifürkészhetetlen és teljes homályban marad előttük a titok, mi tudja felkelteni a csajokban a vonzalom szikráját. Néhány útmutató jellegű tanács vár most minden férfira, hogy vonzó férfiként ma még elképzelhetetlen sikereket érhessenek el a nőknél anélkül, hogy aljas csábító módszerekhez folyamodnának. A titok: a személyiség.

Lépések

 1. Legyen vonzó személyiséged! A csábítás legelemibb pillére a vonzalom. Még a világ legutolsó csaja sem akar még bottal sem megpiszkálni, ha nem vonzódik hozzád. A vonzalmat a személyiség indukálja.
 2. Női és férfi működésmód. Míg a férfiak számára egy helyes pofi és feszes popsi az elsőkörös vonzalomkeltő, addig a nők nem azonnal a külsőből indulnak ki. Fejleszd magad és személyiséged, hogy vonzó legyél a nők számára. Van életcélod? Van, amiben jó vagy? Érdekes az életed? Teremtsd meg az értékes, vonzó élet feltételeit, amit a nő meg akar szerezni.
 3. A nők nem racionális alapon döntenek arról, hogy vonzónak találnak-e. Érzelmek útján, intuitívan ébred ez fel bennük. Ezért kell nem tálcán kínálni, hanem kicsepegtetni magadról az információkat, hogy motiváltak legyenek megkaparintani belőled egyre többet és többet.
 4. Csak akkor fog egy nő vonzalmat érezni irántad, ha teljesen más vagy, mint az átlag férfi. Az átlag férfi unalmas és a nő esetleg unalmas életébe ennek épp az ellenkezője kell.
 5. Ne akarj először a nő barátja lenni, hogy majd aztán a szeretőjévé válj. A barát zónából nincs kiút. A nőknek ez majdnem olyan, mintha a fivérükkel kellene szexelniük.
 6. Mérlegelj, hogy mennyit fektetsz a másikba! Érd el, hogy ő is fektessen beléd. Ha invesztáltok egymásba, értékesek lesztek egymás számára. Enélkül a kölcsönösség nélkül csak energipocsékolás. Húzd egy picit az agyát!
 7. Fektess energiát abba, hogy fejleszted a nők számára vonzó, benned szunnyadó tulajdonságokat! Magabiztosság, céltudatosság, szenvedély, kiválóság az élet egy területén, más nők által is kedvelt vagy, szociábilis vagy stb.
 8. Tréningezd a külsődet! Nem kell kigyúrt Hulkká válnod, hogy észrevegyenek a nők. Ha fejleszted testbeszéded, hangszínedet, lassítod és magabiztossá teszed gesztusaidat, kiállásodat és tudod olvasni a nők megfelelő jeleit, már majdnem profi hódító vagy.
 9. Fejlessz és alakíts ki vonzó életstílust! Érdekes vagy unalmas életet élsz? Tudsz az életedről mesélni? Ha nem, akkor kezdj el változni, tedd meg az első lépést az intenzív ismerkedési tréningen a prófi csajozós trénerek segítsége mellett, mert még egy unalmas életre nem vágynak a nők!
 10. Nyelvhasználat: pimasz és vicces. Nem elég, ha meg tudod nevettetni a nőt, az kell neki, hogy érintve érezz magát. Egy ugratás, cukkolás helyettesít akár egy házassági ajánlatot.


Tippek

 • Legyen vonzalomkeltő életed. Hobbi, barátok, célok az életben, amiket a nő is meg akar kapni általad magának.
 • Ha változol ne egy bizonyos nőért változz, hanem magadért.
 • A nők nem akkor érezned vonzalmat egy férfi iránt, ha az odáig van értük és a nőn kívül nincs más az életében.


Amire szükséged lehet

 • új hobbik
 • új barátok
 • szociális szabadság és szociális háló tágítása
 • kreativitás
 • lazaság, pimaszkodás és humor
 • kihívást jelents a nő számára


Figyelmeztetések

 • Vonzalmat nem azzal generálsz, ha kedves vagy, visszafogott, udvarias és mindenben a nő akaratához idomulsz. A csajoknak domináns férfi kell, aki vagy vezeti őket, vagy akivel vég nélkül küzdhetnek.
 • A külső és a bankszámlaszám a legutolsó szempont, ami a vonzalomkeltésben szerepet játszik.
 • Ha van egy lány, akiben vonzalmat akarsz generálni és már mindent megtettél, de folyton elküldd, akkor kezdj el változni. De ne érte, hanem magaért. Offold. Majd meglátja, hogy az új éneddel mennyit veszített és te is meglátod, hogy egy elutasítás milyen karriert indított el benned.
 • Soha ne azzal akarj vonzalmat kelteni, hogy szerelmet vallasz neki. Szerelmet és érzelmeidet csak akkor tárd fel teljes mélységben előtte, ha ezt már ő is megtette. Különben menekülőre fogja a dolgot.

Kapcsolódó videók


Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Kiscsillag, PUA.HU