„Ropogósra sült füstölt virslis salátát készíteni” változatai közötti eltérés

Innen: Hogyankell.hu

(Új oldal, tartalma: „== Hogyan kell ropogósra sült füstölt virslis salátát készíteni? == Az előrecsomagolt saláták nagy szolgálatot tesznek a változatos étkezés biztosításáb…”)
(Nincs különbség)

A lap 2013. július 9., 13:35-kori változata

Hogyan kell ropogósra sült füstölt virslis salátát készíteni?

Az előrecsomagolt saláták nagy szolgálatot tesznek a változatos étkezés biztosításában, hiszen nem kell nagy mennyiséget venni belőle, viszont többféle zöldséget is tartalmaznak a csomagok.


Lépések

  1. A füstölt virslit vékony karikára vágjuk, majd kevés olívaolajon ropogósra pirítjuk és félretesszük hűlni.
  2. A salátákat megmossuk, apró darabokra tépkedjük.
  3. A sós vízben keményre főzött tojásokat kihűlés után belereszeljük a salátába, majd a felkarikázott újhagymát és a félbevágott koktélparadicsomot is beleszórjuk.
  4. Ízlés szerint sóval, borssal, friss bazsalikommal ízesítjük, és a legvégén beletesszük a megpirított virsli karikákat.

Tippek

  1. Nyáron pedig friss zöldségekből is elkészíthetjük a salátát.

Amire szükséged lehet

  • 10 db füstölt virsli,
  • 4 db tojás,
  • 1 db jégsaláta,
  • 1 db fodros zöldsaláta (lollo rosso),
  • 3 szál újhagyma,
  • 10 dkg koktélparadicsom,
  • olívaolaj,
  • só,
  • bors,
  • bazsalikom

Figyelmeztetések

  • Érdemes sütés közben fedőt tenni a serpenyőre, nehogy ránk fröccsenjen a forró olaj!

Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Sága Foods Zrt.