Brassói füstölt virslit készíteni

Innen: Hogyankell.hu

A lap korábbi változatát látod, amilyen Sága Foods Zrt. (vitalap | szerkesztései) 2013. április 19., 13:41-kor történt szerkesztése után volt. (Lépések)

Hogyan kell brassói füstölt virslit készíteni?

Sertéshús helyett pulykavirsliből gyorsan (mindössze fél óra alatt) elkészíthető egytálétel.


Lépések

  1. A burgonyát alaposan megsikáljuk, megmossuk és kockára vágjuk.
  2. Befűszerezzük a sültcsirke fűszersóval, valamint a szeletekre vágott fokhagymával.
  3. Tűzálló tálba tesszük, meglocsoljuk az olajjal és forró sütőbe tesszük.
  4. 20 perc után hozzáadjuk a feldarabolt füstölt pulykavirslit.
  5. A sütőbe visszatéve ropogósra sütjük.

Tippek

  • Majoranna is rákerülhet a burgonyára fűszerezéskor és egy pici őrölt feketebors.

Amire szükséged lehet

  • 1 kg burgonya,
  • 10 db füstölt virsli,
  • 6 gerezd fokhagyma,
  • sültcsirke fűszersó,
  • 1,5 dl olaj

Figyelmeztetések

  • Használjunk tűzálló konyhai kesztyűt, és sütés után ne felejtsük elzárni a tűzhely sütőjét!

Kapcsolódó források, hivatkozások

MEGJEGYZÉS: Az alábbi minta alapján add meg azokat a webcímeket és a hozzájuk tartozó rövid leírást, amit forrásként használtál, illetve szorosan a témához kapcsolódnak. Ezt a sort kérlek, töröld, csak magyarázatként szolgál!


Az oldal szerzői

Sága Foods Zrt.