„Brassói füstölt virslit készíteni” változatai közötti eltérés

Innen: Hogyankell.hu

(Hogyan kell brassói füstölt virslit készíteni?)
(Hogyan kell brassói füstölt virslit készíteni?)
1. sor: 1. sor:
 
== Hogyan kell brassói füstölt virslit készíteni? ==
 
== Hogyan kell brassói füstölt virslit készíteni? ==
  
[[Fájl:brassoi_fustolt_virsli.jpg|250 px|right]]Sertéshús helyett pulykavirsliből gyorsan (mindössze fél óra alatt) elkészíthető egytálétel.
+
[[Fájl:brassoi_fustolt_virsli.jpg|200 px|right]]Sertéshús helyett pulykavirsliből gyorsan (mindössze fél óra alatt) elkészíthető egytálétel.
  
 
== Lépések ==
 
== Lépések ==

A lap 2013. április 19., 13:44-kori változata

Hogyan kell brassói füstölt virslit készíteni?

Brassoi fustolt virsli.jpg

Sertéshús helyett pulykavirsliből gyorsan (mindössze fél óra alatt) elkészíthető egytálétel.

Lépések

  1. A burgonyát alaposan megsikáljuk, megmossuk és kockára vágjuk.
  2. Befűszerezzük a sültcsirke fűszersóval, valamint a szeletekre vágott fokhagymával.
  3. Tűzálló tálba tesszük, meglocsoljuk az olajjal és forró sütőbe tesszük.
  4. 20 perc után hozzáadjuk a feldarabolt füstölt pulykavirslit.
  5. A sütőbe visszatéve ropogósra sütjük.

Tippek

  • Majoranna is rákerülhet a burgonyára fűszerezéskor és egy pici őrölt feketebors.

Amire szükséged lehet

  • 1 kg burgonya,
  • 10 db füstölt virsli,
  • 6 gerezd fokhagyma,
  • sültcsirke fűszersó,
  • 1,5 dl olaj

Figyelmeztetések

  • Használjunk tűzálló konyhai kesztyűt, és sütés után ne felejtsük elzárni a tűzhely sütőjét!

Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Sága Foods Zrt.