Az agykontrollt alkalmazni szerkesztése

Innen: Hogyankell.hu

Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.

A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat A te változatod
1. sor: 1. sor:
 
== Hogyan kell az agykontrollt alkalmazni? ==
 
== Hogyan kell az agykontrollt alkalmazni? ==
  
Az agykontroll egy olyan módszer, amely segít saját [[Fájl:agykontroll.jpg|right|210px]]képességeink fejlesztésében. A Stanfordi Egyetem kutatása szerint elménk kapacitását mindössze 2%-ban használjuk ki. Az agykontroll lényege, hogy tudományosan megalapozott módon kifejlesszük az elme hatékonyabb használatát, amelynek számos jótékony hatása lehet életminőségünkre. Ez a speciális elmetréning képessé tesz a stressz levezetésére, a káros szenvedélyek és a rossz szokások elhagyására, vágyott szokások felvételére, memóriafejlesztésre, gyorsabb tanulásra, öngyógyításra, fájdalomcsökkentésre, céljaink biztosabb elérésére, jobb döntések meghozatalára, elveszett dolgok megtalálására, az intuíció és a problémamegoldó képesség fejlesztésére, és így tovább. Vagyis boldogabb és teljesebb életet élhetünk az alkalmazásával. Ez a felsorolás tűnjön bármilyen hihetetlennek is, nem kötődik egyik egyházhoz sem. Bárki elsajátíthatja a vallási nézeteitől függetlenül azt a pozitív gondolkodásmódot és a technikákat, amelyek az agykontroll sajátjai.
+
Az agykontroll egy olyan módszer, amely segít saját [[Fájl:agykontroll.jpg|right|210px]]képességeink fejlesztésében. A Stanfordi Egyetem kutatása szerint elménk kapacitását mindössze 2%-ban használjuk ki. Az agykontroll lényege, hogy tudományosan megalapozott módon kifejlesszük az elme hatékonyabb használatát, aminek számos jótékony hatása lehet életminőségünkre. Ez a speciális elmetréning képessé tesz a stressz levezetésére, a káros szenvedélyek és a rossz szokások elhagyására, vágyott szokások felvételére, memóriafejlesztésre, gyorsabb tanulásra, öngyógyításra, fájdalomcsökkentésre, céljaink biztosabb elérésére, jobb döntések meghozatalára, elveszett dolgok megtalálására, az intuíció és a problémamegoldó képesség fejlesztésére, és így tovább. Vagyis boldogabb és teljesebb életet élhetünk az alkalmazásával. Ez a felsorolás tűnjön bármilyen hihetetlennek is, nem kötődik egyik valláshoz sem. Bárki elsajátíthatja a vallási nézeteitől függetlenül azt a pozitív gondolkodásmódot és a technikákat, amelyek az agykontroll sajátjai.
  
 
== Lépések ==
 
== Lépések ==
47. sor: 47. sor:
 
* [http://www.hogyankell.hu/Cs%C3%ADr%C3%A1ztatni Hogyan kell csíráztatni?]
 
* [http://www.hogyankell.hu/Cs%C3%ADr%C3%A1ztatni Hogyan kell csíráztatni?]
 
* [http://www.agykontroll.hu/tanfolyamok-felnotteknek Tanfolyamok felnőtteknek]
 
* [http://www.agykontroll.hu/tanfolyamok-felnotteknek Tanfolyamok felnőtteknek]
 
[[Kategória:Egészség]]
 
[[Kategória:Filozófia-vallás]]
 
[[Kategória:Oktatás]]
 

Vedd figyelembe, hogy a Hogyankell.hu wikin végzett összes módosítást szerkeszthetik, módosíthatják vagy eltávolíthatják más szerkesztők. Ha nem akarod, hogy az írásodat módosítsák, akkor ne küldd be.
Azt is megígéred, hogy ezt magadtól írtad, vagy egy közkincsből vagy más szabad forrásból másoltad (lásd a(z) Hogyankell.hu:Szerzői jogok lapot a részletekért). NE KÜLDJ BE JOGVÉDETT MUNKÁT ENGEDÉLY NÉLKÜL!

Kategóriák kiválasztása:

A lap szerkesztéséhez kérlek válaszolj az alábbi kérdésre (további információk):

Mégse Szerkesztési segítség (új ablakban nyílik meg)