Amerikai palacsintát sütni szerkesztése

Innen: Hogyankell.hu

Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.

A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat A te változatod
37. sor: 37. sor:
 
== Figyelmeztetések ==
 
== Figyelmeztetések ==
  
* Ne rakjunk külön olajat a serpenyőbe, mivel a margarin megakadályozza a tészta leragadását (fontos a teflon-bevonat is)!
+
* Ne rakjunk külön olajt a serpenyőbe, mivel a margarin megakadályozza a tészta leragadását!
 
* Vigyázzunk, nehogy túl sok cukrot adjunk a tésztához, mert azon kívül, hogy egészségtelenebb is, hamar odaéghet a palacsintánk!
 
* Vigyázzunk, nehogy túl sok cukrot adjunk a tésztához, mert azon kívül, hogy egészségtelenebb is, hamar odaéghet a palacsintánk!
 +
  
 
== Kapcsolódó videók ==
 
== Kapcsolódó videók ==
50. sor: 51. sor:
  
 
* [http://www.nosalty.hu/receptek/kategoria/palacsinta/amerikai-palacsinta Amerikai palacsinta receptek]
 
* [http://www.nosalty.hu/receptek/kategoria/palacsinta/amerikai-palacsinta Amerikai palacsinta receptek]
 
[[Kategória:Étel-ital]]
 

Vedd figyelembe, hogy a Hogyankell.hu wikin végzett összes módosítást szerkeszthetik, módosíthatják vagy eltávolíthatják más szerkesztők. Ha nem akarod, hogy az írásodat módosítsák, akkor ne küldd be.
Azt is megígéred, hogy ezt magadtól írtad, vagy egy közkincsből vagy más szabad forrásból másoltad (lásd a(z) Hogyankell.hu:Szerzői jogok lapot a részletekért). NE KÜLDJ BE JOGVÉDETT MUNKÁT ENGEDÉLY NÉLKÜL!

Kategóriák kiválasztása:

A lap szerkesztéséhez kérlek válaszolj az alábbi kérdésre (további információk):

Mégse Szerkesztési segítség (új ablakban nyílik meg)