Amerikai palacsintát sütni szerkesztése
Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.
A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat | A te változatod | ||
37. sor: | 37. sor: | ||
== Figyelmeztetések == | == Figyelmeztetések == | ||
− | * Ne rakjunk külön | + | * Ne rakjunk külön olajt a serpenyőbe, mivel a margarin megakadályozza a tészta leragadását! |
* Vigyázzunk, nehogy túl sok cukrot adjunk a tésztához, mert azon kívül, hogy egészségtelenebb is, hamar odaéghet a palacsintánk! | * Vigyázzunk, nehogy túl sok cukrot adjunk a tésztához, mert azon kívül, hogy egészségtelenebb is, hamar odaéghet a palacsintánk! | ||
+ | |||
== Kapcsolódó videók == | == Kapcsolódó videók == | ||
50. sor: | 51. sor: | ||
* [http://www.nosalty.hu/receptek/kategoria/palacsinta/amerikai-palacsinta Amerikai palacsinta receptek] | * [http://www.nosalty.hu/receptek/kategoria/palacsinta/amerikai-palacsinta Amerikai palacsinta receptek] | ||
− | |||
− |