Erdei ragut készíteni

Innen: Hogyankell.hu

A lap korábbi változatát látod, amilyen Sága Foods Zrt. (vitalap | szerkesztései) 2013. szeptember 12., 14:10-kor történt szerkesztése után volt. (Új oldal, tartalma: „== Hogyan kell erdei ragut készíteni? == A ragu nem csak bográcsban, hanem otthon a tűzhelyen is elkészíthető. == Lépések == #A finomra vágott vöröshagymá…”)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)

Hogyan kell erdei ragut készíteni?

A ragu nem csak bográcsban, hanem otthon a tűzhelyen is elkészíthető.


Lépések

  1. A finomra vágott vöröshagymát kis kockára vágott gombával, valamint a zöldborsóval kevés zsiradékon puhára pároljuk.
  2. Hozzáadjuk a karikára vágott füstölt virslit és a tejfölt.
  3. Sóval, borssal és finomra vágott petrezselyemmel ízesítjük, bográcsban átforraljuk.
  4. Főtt tésztát adjunk hozzá.

Tippek

A tészta főzése előtt tegyünk olívaolajat és sót a vízbe.

Amire szükséged lehet

10 db füstölt virsli, 1 közepes fej vöröshagyma, 20 dkg zöldborsó, 20 dkg gomba, 2 dl tejföl, finomra vágott petrezselyem, 25 dkg orsótészta

Figyelmeztetések

  • A gombát csak bevizsgált forrásból vásároljuk, hogy elkerüljük az esetleges mérgezést!

Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Sága Foods Zrt.