Füstölt pulykamell sonkával rakott tejfölös-mustáros harcsafilét készíteni

Innen: Hogyankell.hu

A lap korábbi változatát látod, amilyen Sága Foods Zrt. (vitalap | szerkesztései) 2013. július 24., 12:30-kor történt szerkesztése után volt. (Új oldal, tartalma: „== Hogyan kell füstölt pulykamell sonkával rakott tejfölös-mustáros harcsafilét készíteni? == A táplálkozástudományi szakemberek szerint hetente legalább eg…”)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)

Hogyan kell füstölt pulykamell sonkával rakott tejfölös-mustáros harcsafilét készíteni?

A táplálkozástudományi szakemberek szerint hetente legalább egyszer javasolt a halételek fogyasztása. Íme egy nagyon egyszerű halas recept.


Lépések

  1. A harcsaszeleteket besózzuk és kevés vajon mindkét felét elősütjük.
  2. Tepsibe tesszük és megkenjük a mustárral elkevert tejföl felével.
  3. Befedjük egy-egy szelet pulykamell sonkával.
  4. Megkenjük a tejföl másik felével és egy-két karika paradicsomot teszünk a tetejére.
  5. Nagyon forró sütőben 15 perc alatt megsütjük.

Tippek

  • Az ízek összhatása miatt petrezselymes burgonyával tálaljuk.

Amire szükséged lehet

  • 160 g füstölt pulyka mellsonka
  • 8 szelet harcsafilé,
  • 1 ek. magos dijoni mustár,
  • 2 dl tejföl,
  • 2 db paradicsom,
  • só,
  • vaj

Figyelmeztetések

  • Lehetőleg szálka nélküli halat vásároljunk!

Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Sága Foods Zrt.