Füstölt pulykamell sonkával rakott tejfölös-mustáros harcsafilét készíteni
Innen: Hogyankell.hu
A lap korábbi változatát látod, amilyen Sága Foods Zrt. (vitalap | szerkesztései) 2013. július 24., 12:30-kor történt szerkesztése után volt. (Új oldal, tartalma: „== Hogyan kell füstölt pulykamell sonkával rakott tejfölös-mustáros harcsafilét készíteni? == A táplálkozástudományi szakemberek szerint hetente legalább eg…”)
Hogyan kell füstölt pulykamell sonkával rakott tejfölös-mustáros harcsafilét készíteni?
A táplálkozástudományi szakemberek szerint hetente legalább egyszer javasolt a halételek fogyasztása. Íme egy nagyon egyszerű halas recept.
Lépések
- A harcsaszeleteket besózzuk és kevés vajon mindkét felét elősütjük.
- Tepsibe tesszük és megkenjük a mustárral elkevert tejföl felével.
- Befedjük egy-egy szelet pulykamell sonkával.
- Megkenjük a tejföl másik felével és egy-két karika paradicsomot teszünk a tetejére.
- Nagyon forró sütőben 15 perc alatt megsütjük.
Tippek
- Az ízek összhatása miatt petrezselymes burgonyával tálaljuk.
Amire szükséged lehet
- 160 g füstölt pulyka mellsonka
- 8 szelet harcsafilé,
- 1 ek. magos dijoni mustár,
- 2 dl tejföl,
- 2 db paradicsom,
- só,
- vaj
Figyelmeztetések
- Lehetőleg szálka nélküli halat vásároljunk!