Ropogósra sült füstölt virslis salátát készíteni
Innen: Hogyankell.hu
A lap korábbi változatát látod, amilyen Sága Foods Zrt. (vitalap | szerkesztései) 2013. július 9., 13:38-kor történt szerkesztése után volt. (→Hogyan kell ropogósra sült füstölt virslis salátát készíteni?)
[szerkesztés] Hogyan kell ropogósra sült füstölt virslis salátát készíteni?
Az előrecsomagolt saláták nagy szolgálatot tesznek a változatos étkezés biztosításában, hiszen nem kell nagy mennyiséget venni belőle, viszont többféle zöldséget is tartalmaznak a csomagok.
[szerkesztés] Lépések
- A füstölt virslit vékony karikára vágjuk, majd kevés olívaolajon ropogósra pirítjuk és félretesszük hűlni.
- A salátákat megmossuk, apró darabokra tépkedjük.
- A sós vízben keményre főzött tojásokat kihűlés után belereszeljük a salátába, majd a felkarikázott újhagymát és a félbevágott koktélparadicsomot is beleszórjuk.
- Ízlés szerint sóval, borssal, friss bazsalikommal ízesítjük, és a legvégén beletesszük a megpirított virsli karikákat.
[szerkesztés] Tippek
- Nyáron friss zöldségekből is elkészíthetjük a salátát.
[szerkesztés] Amire szükséged lehet
- 10 db füstölt virsli,
- 4 db tojás,
- 1 db jégsaláta,
- 1 db fodros zöldsaláta (lollo rosso),
- 3 szál újhagyma,
- 10 dkg koktélparadicsom,
- olívaolaj,
- só,
- bors,
- bazsalikom
[szerkesztés] Figyelmeztetések
- Érdemes sütés közben fedőt tenni a serpenyőre, nehogy ránk fröccsenjen a forró olaj!