Erdei ragut készíteni
A lap korábbi változatát látod, amilyen Sága Foods Zrt. (vitalap | szerkesztései) 2013. szeptember 12., 14:11-kor történt szerkesztése után volt. (→Tippek)
Szerkesztés Hogyan kell erdei ragut készíteni?
A ragu nem csak bográcsban, hanem otthon a tűzhelyen is elkészíthető.
Szerkesztés Lépések
- A finomra vágott vöröshagymát kis kockára vágott gombával, valamint a zöldborsóval kevés zsiradékon puhára pároljuk.
- Hozzáadjuk a karikára vágott füstölt virslit és a tejfölt.
- Sóval, borssal és finomra vágott petrezselyemmel ízesítjük, bográcsban átforraljuk.
- Főtt tésztát adjunk hozzá.
Szerkesztés Tippek
- A tészta főzése előtt tegyünk olívaolajat és sót a vízbe.
Szerkesztés Amire szükséged lehet
- 10 db füstölt virsli,
- 1 közepes fej vöröshagyma,
- 20 dkg zöldborsó,
- 20 dkg gomba,
- 2 dl tejföl,
- finomra vágott petrezselyem,
- 25 dkg orsótészta
Szerkesztés Figyelmeztetések
- A gombát csak bevizsgált forrásból vásároljuk, hogy elkerüljük az esetleges mérgezést!