Erdei ragut készíteni
A lap korábbi változatát látod, amilyen Sága Foods Zrt. (vitalap | szerkesztései) 2013. szeptember 12., 14:10-kor történt szerkesztése után volt. (Új oldal, tartalma: „== Hogyan kell erdei ragut készíteni? == A ragu nem csak bográcsban, hanem otthon a tűzhelyen is elkészíthető. == Lépések == #A finomra vágott vöröshagymá…”)
Hogyan kell erdei ragut készíteni?
A ragu nem csak bográcsban, hanem otthon a tűzhelyen is elkészíthető.
Lépések
- A finomra vágott vöröshagymát kis kockára vágott gombával, valamint a zöldborsóval kevés zsiradékon puhára pároljuk.
- Hozzáadjuk a karikára vágott füstölt virslit és a tejfölt.
- Sóval, borssal és finomra vágott petrezselyemmel ízesítjük, bográcsban átforraljuk.
- Főtt tésztát adjunk hozzá.
Tippek
A tészta főzése előtt tegyünk olívaolajat és sót a vízbe.
Amire szükséged lehet
10 db füstölt virsli, 1 közepes fej vöröshagyma, 20 dkg zöldborsó, 20 dkg gomba, 2 dl tejföl, finomra vágott petrezselyem, 25 dkg orsótészta
Figyelmeztetések
- A gombát csak bevizsgált forrásból vásároljuk, hogy elkerüljük az esetleges mérgezést!