Virslis tekercset készíteni
A lap korábbi változatát látod, amilyen Sága Foods Zrt. (vitalap | szerkesztései) 2013. augusztus 22., 11:22-kor történt szerkesztése után volt. (Új oldal, tartalma: „== Hogyan kell virslis tekercset készíteni? == Talán az egyik legkevesebb alapanyagot igénylő vendégvárót vagy nassolnivalót készíthetjük el az alábbi recept…”)
Szerkesztés Hogyan kell virslis tekercset készíteni?
Talán az egyik legkevesebb alapanyagot igénylő vendégvárót vagy nassolnivalót készíthetjük el az alábbi recept szerint.
Szerkesztés Lépések
- A kiolvasztott leveles tésztát felcsíkozzuk ujjnyi vastagra, kézzel kinyújtjuk.
- A virslire kissé ferdén rátekerjük, hogy a széle összeérjen és a virsli vége se lógjon ki.
- Ezt ugyanígy falatkákban is elkészíthetjük, a virslit feldarabolva kb. 20 percet sütjük előmelegített sütőben.
- Hidegen és melegen is tálalható.
Szerkesztés Tippek
- Tartárral vagy tésztát mustárral megkenve és úgy betekerve is finom. Betekerés előtt tehetünk még bele sajtot, illetve bacont is.
Szerkesztés Amire szükséged lehet
- 30-40 db füstölt virsli
- 1 fagyasztott leveles tészta
Szerkesztés Figyelmeztetések
- Használjunk tűzálló konyhai kesztyűt, és sütés után ne felejtsük elzárni a tűzhely sütőjét!