Virslis spagettit készíteni
A lap korábbi változatát látod, amilyen Sága Foods Zrt. (vitalap | szerkesztései) 2013. július 30., 09:41-kor történt szerkesztése után volt. (→Hogyan kell virslis spagettit készíteni?)
Hogyan kell virslis spagettit készíteni?
A klasszikus spagettik mellett olcsón és gyorsan készíthetünk virslis változatot is.
Lépések
- A spagettit sós vízben kifőzzük.
- A vajat felforrósítjuk, az apróra vágott virslit a leszűrt zöldborsóval megpároljuk.
- A paradicsompürét egy kevés meleg vízzel és a tejszínnel összekeverjük és serpenyőbe öntjük.
- Fűszerezzük, sóval, borssal, bazsalikommal.
- Rövid főzés után összekeverjük a spagettivel.
- Tálaláskor megszórjuk reszelt sajttal.
Tippek
- A spagetti főzése előtt tegyünk olívaolajat és sót a vízbe.
Amire szükséged lehet
- 25dkg pulykavirsli,
- 45 dkg spagetti tészta,
- 10 dkg zöldborsó,
- 8 dkg vaj,
- 10 dkg parmezán,
- 4 ek tejszín,
- 1 ek paradicsompüré,
- só,
- bors,
- bazsalikom
Figyelmeztetések
- Ha friss bazsalikomot használunk, előtte mindenképp mossuk meg!