Sajtos-fokhagymás tejfölös pulykamell szeletet készíteni
A lap korábbi változatát látod, amilyen Sága Foods Zrt. (vitalap | szerkesztései) 2013. július 9., 13:57-kor történt szerkesztése után volt. (Új oldal, tartalma: „== Hogyan kell sajtos-fokhagymás tejfölös pulykamell szeletet készíteni? == Bár a nevében bonyolultnak hangzik, mégis roppant egyszerű ez az étel. == Lépése…”)
Hogyan kell sajtos-fokhagymás tejfölös pulykamell szeletet készíteni?
Bár a nevében bonyolultnak hangzik, mégis roppant egyszerű ez az étel.
Lépések
- A mirelit pulykamell szeleteket a csomagoláson feltüntetett módon, olajban ropogósra sütjük.
- A zúzott fokhagymát az apróra vágott snidlinggel együtt a tejfölhöz keverjük.
- Tálaláskor a frissen sütött pulykamell szeleteket megkenjük az ízesített tejföllel.
- Végül meghintjük a reszelt sajttal.
Tippek
- Köretként hasábburgonyát vagy rizst adjunk mellé.
Amire szükséged lehet
*0,5 kg mirelit pulykamell,
- olaj a sütéshez,
- 2 dl tejföl,
- 3 gerezd fokhagyma,
- 1 kis csokor snidling,
- 10 dkg reszelt sajt
Figyelmeztetések
- Amikor a forró olajba helyezzük a sütnivalót, figyeljünk a felcsapódó olajra!