Főmenü megnyitása

Hogyankell.hu β

Sajtos-fokhagymás tejfölös pulykamell szeletet készíteni

A lap korábbi változatát látod, amilyen Sága Foods Zrt. (vitalap | szerkesztései) 2013. július 9., 13:57-kor történt szerkesztése után volt. (Új oldal, tartalma: „== Hogyan kell sajtos-fokhagymás tejfölös pulykamell szeletet készíteni? == Bár a nevében bonyolultnak hangzik, mégis roppant egyszerű ez az étel. == Lépése…”)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)

Hogyan kell sajtos-fokhagymás tejfölös pulykamell szeletet készíteni?

Bár a nevében bonyolultnak hangzik, mégis roppant egyszerű ez az étel.


Lépések

  1. A mirelit pulykamell szeleteket a csomagoláson feltüntetett módon, olajban ropogósra sütjük.
  2. A zúzott fokhagymát az apróra vágott snidlinggel együtt a tejfölhöz keverjük.
  3. Tálaláskor a frissen sütött pulykamell szeleteket megkenjük az ízesített tejföllel.
  4. Végül meghintjük a reszelt sajttal.

Tippek

  • Köretként hasábburgonyát vagy rizst adjunk mellé.


Amire szükséged lehet

*0,5 kg mirelit pulykamell,
  • olaj a sütéshez,
  • 2 dl tejföl,
  • 3 gerezd fokhagyma,
  • 1 kis csokor snidling,
  • 10 dkg reszelt sajt

Figyelmeztetések

  • Amikor a forró olajba helyezzük a sütnivalót, figyeljünk a felcsapódó olajra!

Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Sága Foods Zrt.