Brassói füstölt virslit készíteni
A lap korábbi változatát látod, amilyen Sága Foods Zrt. (vitalap | szerkesztései) 2013. április 19., 13:41-kor történt szerkesztése után volt. (Új oldal, tartalma: „== Hogyan kell brassói füstölt virslit készíteni? == Sertéshús helyett pulykavirsliből gyorsan (mindössze fél óra alatt) elkészíthető egytálétel. == Lé…”)
Hogyan kell brassói füstölt virslit készíteni?
Sertéshús helyett pulykavirsliből gyorsan (mindössze fél óra alatt) elkészíthető egytálétel.
Lépések
- A burgonyát alaposan megsikáljuk, megmossuk és kockára vágjuk.
#Befűszerezzük a sültcsirke fűszersóval, valamint a szeletekre vágott fokhagymával.
- Tűzálló tálba tesszük, meglocsoljuk az olajjal és forró sütőbe tesszük.
- 20 perc után hozzáadjuk a feldarabolt füstölt pulykavirslit.
#A sütőbe visszatéve ropogósra sütjük.
Tippek
- Majoranna is rákerülhet a burgonyára fűszerezéskor és egy pici őrölt feketebors.
Amire szükséged lehet
- 1 kg burgonya,
- 10 db füstölt virsli,
- 6 gerezd fokhagyma,
- sültcsirke fűszersó,
- 1,5 dl olaj
Figyelmeztetések
- Használjunk tűzálló konyhai kesztyűt, és sütés után ne felejtsük elzárni a tűzhely sütőjét!
Kapcsolódó források, hivatkozások
MEGJEGYZÉS: Az alábbi minta alapján add meg azokat a webcímeket és a hozzájuk tartozó rövid leírást, amit forrásként használtál, illetve szorosan a témához kapcsolódnak. Ezt a sort kérlek, töröld, csak magyarázatként szolgál!