Erdei ragut készíteni

Innen: Hogyankell.hu

A lap korábbi változatát látod, amilyen Sága Foods Zrt. (vitalap | szerkesztései) 2013. szeptember 12., 14:11-kor történt szerkesztése után volt. (Tippek)
(eltér) ← Régebbi változat | Aktuális változat (eltér) | Újabb változat→ (eltér)

Hogyan kell erdei ragut készíteni?

A ragu nem csak bográcsban, hanem otthon a tűzhelyen is elkészíthető.


Lépések

  1. A finomra vágott vöröshagymát kis kockára vágott gombával, valamint a zöldborsóval kevés zsiradékon puhára pároljuk.
  2. Hozzáadjuk a karikára vágott füstölt virslit és a tejfölt.
  3. Sóval, borssal és finomra vágott petrezselyemmel ízesítjük, bográcsban átforraljuk.
  4. Főtt tésztát adjunk hozzá.

Tippek

  • A tészta főzése előtt tegyünk olívaolajat és sót a vízbe.

Amire szükséged lehet

  • 10 db füstölt virsli,
  • 1 közepes fej vöröshagyma,
  • 20 dkg zöldborsó,
  • 20 dkg gomba,
  • 2 dl tejföl,
  • finomra vágott petrezselyem,
  • 25 dkg orsótészta

Figyelmeztetések

  • A gombát csak bevizsgált forrásból vásároljuk, hogy elkerüljük az esetleges mérgezést!

Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Sága Foods Zrt.