„Erdei ragut készíteni” változatai közötti eltérés

Innen: Hogyankell.hu

(Új oldal, tartalma: „== Hogyan kell erdei ragut készíteni? == A ragu nem csak bográcsban, hanem otthon a tűzhelyen is elkészíthető. == Lépések == #A finomra vágott vöröshagymá…”)
 
(Amire szükséged lehet)
17. sor: 17. sor:
 
== Amire szükséged lehet ==
 
== Amire szükséged lehet ==
  
10 db füstölt virsli,
+
*10 db füstölt virsli,
1 közepes fej vöröshagyma,
+
*1 közepes fej vöröshagyma,
20 dkg zöldborsó,  
+
*20 dkg zöldborsó,  
20 dkg gomba,  
+
*20 dkg gomba,  
2 dl tejföl,  
+
*2 dl tejföl,  
finomra vágott petrezselyem,  
+
*finomra vágott petrezselyem,  
25 dkg orsótészta
+
*25 dkg orsótészta
  
 
== Figyelmeztetések ==
 
== Figyelmeztetések ==

A lap 2013. szeptember 12., 14:11-kori változata

Hogyan kell erdei ragut készíteni?

A ragu nem csak bográcsban, hanem otthon a tűzhelyen is elkészíthető.


Lépések

  1. A finomra vágott vöröshagymát kis kockára vágott gombával, valamint a zöldborsóval kevés zsiradékon puhára pároljuk.
  2. Hozzáadjuk a karikára vágott füstölt virslit és a tejfölt.
  3. Sóval, borssal és finomra vágott petrezselyemmel ízesítjük, bográcsban átforraljuk.
  4. Főtt tésztát adjunk hozzá.

Tippek

A tészta főzése előtt tegyünk olívaolajat és sót a vízbe.

Amire szükséged lehet

  • 10 db füstölt virsli,
  • 1 közepes fej vöröshagyma,
  • 20 dkg zöldborsó,
  • 20 dkg gomba,
  • 2 dl tejföl,
  • finomra vágott petrezselyem,
  • 25 dkg orsótészta

Figyelmeztetések

  • A gombát csak bevizsgált forrásból vásároljuk, hogy elkerüljük az esetleges mérgezést!

Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Sága Foods Zrt.