„Füstölt pulykamell sonkával rakott tejfölös-mustáros harcsafilét készíteni” változatai közötti eltérés
Innen: Hogyankell.hu
(Új oldal, tartalma: „== Hogyan kell füstölt pulykamell sonkával rakott tejfölös-mustáros harcsafilét készíteni? == A táplálkozástudományi szakemberek szerint hetente legalább eg…”) |
(→Hogyan kell füstölt pulykamell sonkával rakott tejfölös-mustáros harcsafilét készíteni?) |
||
1. sor: | 1. sor: | ||
== Hogyan kell füstölt pulykamell sonkával rakott tejfölös-mustáros harcsafilét készíteni? == | == Hogyan kell füstölt pulykamell sonkával rakott tejfölös-mustáros harcsafilét készíteni? == | ||
− | A táplálkozástudományi szakemberek szerint hetente legalább egyszer javasolt a halételek fogyasztása. Íme egy nagyon egyszerű halas recept. | + | [[Fájl:fustolt_pulykamell_sonkaval_rakott_tejfolos_mustaros_harcsafile.jpg|right|250 px]]A táplálkozástudományi szakemberek szerint hetente legalább egyszer javasolt a halételek fogyasztása. Íme egy nagyon egyszerű halas recept. |
− | |||
== Lépések == | == Lépések == |
A lap jelenlegi, 2013. július 24., 12:32-kori változata
[szerkesztés] Hogyan kell füstölt pulykamell sonkával rakott tejfölös-mustáros harcsafilét készíteni?
A táplálkozástudományi szakemberek szerint hetente legalább egyszer javasolt a halételek fogyasztása. Íme egy nagyon egyszerű halas recept.
[szerkesztés] Lépések
- A harcsaszeleteket besózzuk és kevés vajon mindkét felét elősütjük.
- Tepsibe tesszük és megkenjük a mustárral elkevert tejföl felével.
- Befedjük egy-egy szelet pulykamell sonkával.
- Megkenjük a tejföl másik felével és egy-két karika paradicsomot teszünk a tetejére.
- Nagyon forró sütőben 15 perc alatt megsütjük.
[szerkesztés] Tippek
- Az ízek összhatása miatt petrezselymes burgonyával tálaljuk.
[szerkesztés] Amire szükséged lehet
- 160 g füstölt pulyka mellsonka
- 8 szelet harcsafilé,
- 1 ek. magos dijoni mustár,
- 2 dl tejföl,
- 2 db paradicsom,
- só,
- vaj
[szerkesztés] Figyelmeztetések
- Lehetőleg szálka nélküli halat vásároljunk!