„Füstölt pulykamell sonkával rakott tejfölös-mustáros harcsafilét készíteni” változatai közötti eltérés

Innen: Hogyankell.hu

(Új oldal, tartalma: „== Hogyan kell füstölt pulykamell sonkával rakott tejfölös-mustáros harcsafilét készíteni? == A táplálkozástudományi szakemberek szerint hetente legalább eg…”)
 
(Hogyan kell füstölt pulykamell sonkával rakott tejfölös-mustáros harcsafilét készíteni?)
 
1. sor: 1. sor:
 
== Hogyan kell füstölt pulykamell sonkával rakott tejfölös-mustáros harcsafilét készíteni? ==
 
== Hogyan kell füstölt pulykamell sonkával rakott tejfölös-mustáros harcsafilét készíteni? ==
  
A táplálkozástudományi szakemberek szerint hetente legalább egyszer javasolt a halételek fogyasztása. Íme egy nagyon egyszerű halas recept.
+
[[Fájl:fustolt_pulykamell_sonkaval_rakott_tejfolos_mustaros_harcsafile.jpg|right|250 px]]A táplálkozástudományi szakemberek szerint hetente legalább egyszer javasolt a halételek fogyasztása. Íme egy nagyon egyszerű halas recept.
 
 
  
 
== Lépések ==
 
== Lépések ==

A lap jelenlegi, 2013. július 24., 12:32-kori változata

[szerkesztés] Hogyan kell füstölt pulykamell sonkával rakott tejfölös-mustáros harcsafilét készíteni?

Fustolt pulykamell sonkaval rakott tejfolos mustaros harcsafile.jpg

A táplálkozástudományi szakemberek szerint hetente legalább egyszer javasolt a halételek fogyasztása. Íme egy nagyon egyszerű halas recept.

[szerkesztés] Lépések

  1. A harcsaszeleteket besózzuk és kevés vajon mindkét felét elősütjük.
  2. Tepsibe tesszük és megkenjük a mustárral elkevert tejföl felével.
  3. Befedjük egy-egy szelet pulykamell sonkával.
  4. Megkenjük a tejföl másik felével és egy-két karika paradicsomot teszünk a tetejére.
  5. Nagyon forró sütőben 15 perc alatt megsütjük.

[szerkesztés] Tippek

  • Az ízek összhatása miatt petrezselymes burgonyával tálaljuk.

[szerkesztés] Amire szükséged lehet

  • 160 g füstölt pulyka mellsonka
  • 8 szelet harcsafilé,
  • 1 ek. magos dijoni mustár,
  • 2 dl tejföl,
  • 2 db paradicsom,
  • só,
  • vaj

[szerkesztés] Figyelmeztetések

  • Lehetőleg szálka nélküli halat vásároljunk!

[szerkesztés] Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Sága Foods Zrt.