„Facebook-fiókot törölni” változatai közötti eltérés

Hogyankell (vitalap | szerkesztései)
Nincs szerkesztési összefoglaló
31. sor: 31. sor:
* Ha véglegesen törlöd a Facebook hozzáférésed, akkor 2 hét után minden adat, információ elvész. Amennyiben később rájössz, hogy Facebook nélkül nem élet az élet, úgy minden kapcsolatodat újra kell építened.
* Ha véglegesen törlöd a Facebook hozzáférésed, akkor 2 hét után minden adat, információ elvész. Amennyiben később rájössz, hogy Facebook nélkül nem élet az élet, úgy minden kapcsolatodat újra kell építened.
* A Facebook valószínűleg a sikeres végleges törlés után is megőriz rólad információkat az adatbázisában, de ezekhez később nem tudsz hozzájutni.
* A Facebook valószínűleg a sikeres végleges törlés után is megőriz rólad információkat az adatbázisában, de ezekhez később nem tudsz hozzájutni.
== Kapcsolódó videók ==
== Facebook regiszztráció törlése ==
<youtube>GGJQeKO3j94</youtube>


== Kapcsolódó források, hivatkozások ==
== Kapcsolódó források, hivatkozások ==


* [http://www.facebook.com www.facebook.com ]
* [http://www.facebook.com www.facebook.com ]
[[Kategória:Internet]]


[[Kategória:Internet]]
[[Kategória:Internet]]