„Sonkás krémmel töltött paradicsomot készíteni” változatai közötti eltérés

Innen: Hogyankell.hu

(Új oldal, tartalma: „== Hogyan kell sonkás krémmel töltött paradicsomot készíteni? == Könnyű főételként vagy köret nélkül előételként is fogyaszthatjuk. == Lépések == #…”)
 
(Hogyan kell sonkás krémmel töltött paradicsomot készíteni?)
 
1. sor: 1. sor:
 
== Hogyan kell sonkás krémmel töltött paradicsomot készíteni? ==
 
== Hogyan kell sonkás krémmel töltött paradicsomot készíteni? ==
  
Könnyű főételként vagy köret nélkül előételként is fogyaszthatjuk.  
+
[[Fájl:sonkas_kremmel_toltott_paradicsom.jpg|right|200 px]]Könnyű főételként vagy köret nélkül előételként is fogyaszthatjuk.
 
 
  
 
== Lépések ==
 
== Lépések ==

A lap jelenlegi, 2013. július 31., 08:07-kori változata

[szerkesztés] Hogyan kell sonkás krémmel töltött paradicsomot készíteni?

Sonkas kremmel toltott paradicsom.jpg

Könnyű főételként vagy köret nélkül előételként is fogyaszthatjuk.

[szerkesztés] Lépések

  1. A margarint áttört tojással, besamellel, mustárral, borssal, sóval ízesítve habosra keverjük.
  2. Hozzáadjuk a kis kockákra vágott sonkát, a főtt tojást és az apróra vágott hagymát.
  3. A paradicsomok tetejét levágjuk, a belsejét kiskanállal kiemeljük.
  4. A tojásos-sonkás krémmel megtöltjük a paradicsomokat.
  5. A kalapját rátesszük, franciasaláta alapra helyezve tálaljuk.

[szerkesztés] Tippek

  • Sütve is nagyon finom. Szórjunk reszelt sajtot a tetejére, és pirulásig süssük közepes lángon!

[szerkesztés] Amire szükséged lehet

  • 20 dkg pulykamell sonka,
  • 8 db paradicsom,
  • 4 db főtt tojás,
  • 10 dkg margarin,
  • 5 dkg besamelmártás,
  • 2 szál hagyma,
  • 3 ek mustár,
  • őrölt fehér bors, só

[szerkesztés] Figyelmeztetések

  • Ha késsel vágnánk ki a paradicsom belsejét, akkor azt óvatosan tegyük, mert a puha héján keresztül könnyen felsebezhetjük a kezünket!

[szerkesztés] Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Sága Foods Zrt.