„Sajtos-fokhagymás tejfölös pulykamell szeletet készíteni” változatai közötti eltérés
Innen: Hogyankell.hu
(Új oldal, tartalma: „== Hogyan kell sajtos-fokhagymás tejfölös pulykamell szeletet készíteni? == Bár a nevében bonyolultnak hangzik, mégis roppant egyszerű ez az étel. == Lépése…”) |
(→Hogyan kell sajtos-fokhagymás tejfölös pulykamell szeletet készíteni?) |
||
(3 közbenső módosítás ugyanattól a szerkesztőtől nincs mutatva) | |||
1. sor: | 1. sor: | ||
== Hogyan kell sajtos-fokhagymás tejfölös pulykamell szeletet készíteni? == | == Hogyan kell sajtos-fokhagymás tejfölös pulykamell szeletet készíteni? == | ||
− | Bár a nevében bonyolultnak hangzik, mégis roppant egyszerű ez az étel. | + | [[Fájl:sajtos_fokhagymas_tejfolos_pulykamell_szelet.jpg|300 px|right]]Bár a nevében bonyolultnak hangzik, mégis roppant egyszerű ez az étel. |
− | |||
== Lépések == | == Lépések == | ||
14. sor: | 13. sor: | ||
* Köretként hasábburgonyát vagy rizst adjunk mellé. | * Köretként hasábburgonyát vagy rizst adjunk mellé. | ||
− | |||
== Amire szükséged lehet == | == Amire szükséged lehet == | ||
− | + | *kb. 0,5 kg mirelit pulykamell, | |
*olaj a sütéshez, | *olaj a sütéshez, | ||
*2 dl tejföl, | *2 dl tejföl, |
A lap jelenlegi, 2013. július 9., 14:01-kori változata
[szerkesztés] Hogyan kell sajtos-fokhagymás tejfölös pulykamell szeletet készíteni?
Bár a nevében bonyolultnak hangzik, mégis roppant egyszerű ez az étel.
[szerkesztés] Lépések
- A mirelit pulykamell szeleteket a csomagoláson feltüntetett módon, olajban ropogósra sütjük.
- A zúzott fokhagymát az apróra vágott snidlinggel együtt a tejfölhöz keverjük.
- Tálaláskor a frissen sütött pulykamell szeleteket megkenjük az ízesített tejföllel.
- Végül meghintjük a reszelt sajttal.
[szerkesztés] Tippek
- Köretként hasábburgonyát vagy rizst adjunk mellé.
[szerkesztés] Amire szükséged lehet
- kb. 0,5 kg mirelit pulykamell,
- olaj a sütéshez,
- 2 dl tejföl,
- 3 gerezd fokhagyma,
- 1 kis csokor snidling,
- 10 dkg reszelt sajt
[szerkesztés] Figyelmeztetések
- Amikor a forró olajba helyezzük a sütnivalót, figyeljünk a felcsapódó olajra!