„Ropogósra sült füstölt virslis salátát készíteni” változatai közötti eltérés
Innen: Hogyankell.hu
(Új oldal, tartalma: „== Hogyan kell ropogósra sült füstölt virslis salátát készíteni? == Az előrecsomagolt saláták nagy szolgálatot tesznek a változatos étkezés biztosításáb…”) |
(Nincs különbség)
|
A lap 2013. július 9., 13:35-kori változata
Hogyan kell ropogósra sült füstölt virslis salátát készíteni?
Az előrecsomagolt saláták nagy szolgálatot tesznek a változatos étkezés biztosításában, hiszen nem kell nagy mennyiséget venni belőle, viszont többféle zöldséget is tartalmaznak a csomagok.
Lépések
- A füstölt virslit vékony karikára vágjuk, majd kevés olívaolajon ropogósra pirítjuk és félretesszük hűlni.
- A salátákat megmossuk, apró darabokra tépkedjük.
- A sós vízben keményre főzött tojásokat kihűlés után belereszeljük a salátába, majd a felkarikázott újhagymát és a félbevágott koktélparadicsomot is beleszórjuk.
- Ízlés szerint sóval, borssal, friss bazsalikommal ízesítjük, és a legvégén beletesszük a megpirított virsli karikákat.
Tippek
- Nyáron pedig friss zöldségekből is elkészíthetjük a salátát.
Amire szükséged lehet
- 10 db füstölt virsli,
- 4 db tojás,
- 1 db jégsaláta,
- 1 db fodros zöldsaláta (lollo rosso),
- 3 szál újhagyma,
- 10 dkg koktélparadicsom,
- olívaolaj,
- só,
- bors,
- bazsalikom
Figyelmeztetések
- Érdemes sütés közben fedőt tenni a serpenyőre, nehogy ránk fröccsenjen a forró olaj!