Elkészíteni a Matcha teát szerkesztése
Figyelem: Nem vagy bejelentkezve. Ha szerkesztesz, az IP-címed nyilvánosan látható lesz a laptörténetben. Ha bejelentkezel vagy regisztrálsz, a szerkesztéseid a felhasználónevedhez lesznek társítva, egyéb hasznos dolgok mellett.
A szerkesztés visszavonható. Kérlek ellenőrizd alább a változásokat, hogy valóban ezt szeretnéd-e tenni, majd kattints a lap mentése gombra a visszavonás véglegesítéséhez.
Aktuális változat | A te változatod | ||
1. sor: | 1. sor: | ||
− | + | [[Fájl:matcha.jpg]] | |
− | |||
− | |||
− | |||
− | |||
== Lépések == | == Lépések == | ||
− | # Az | + | # Az Iswari Matcha por tulajdonságainak teljes kihasználásához egyszerűen adj egy csepp forró, körülbelül 80 ° C-os vizet egy csészében egy teáskanál. Keverjd össze egy teáskanállal (lehetőleg fából készült teáskanállal), amíg egyenletesen el nem keveredik és habos nem lesz. Ezután öntsd bele a maradék vizet, keverjd össze és kóstold meg ezt az ősi italt! |
Ha a japán teaszertartás szerinti teát szeretnél készíteni, akkor az Iswari Matcha por mellett a következő eszközökre is szükséged lesz: | Ha a japán teaszertartás szerinti teát szeretnél készíteni, akkor az Iswari Matcha por mellett a következő eszközökre is szükséged lesz: | ||