Zenét letölteni

Innen: Hogyankell.hu

[szerkesztés] Hogyan kell Zenét letölteni?

Zene letöltés egyszerűen és a lehető leggyorsabban regisztráció és programok letöltése nélkül. A legtöbb zenét a youtube tárolja videó formátumban, de aki ügyes az tudja, hogy a videóból lehet mp3 fájlt készíteni mindenféle program segítségével, de mára ezt már weboldalakon keresztül egy kattintással megoldhatjuk.


[szerkesztés] Lépések

  1. Látogassunk el a www.videoletoltes.com weboldalra
  2. A weboldalon egyszerűen kereshetünk a youtube adatbázisában vagyis ha beírjuk, hogy magyar népdalok akkor a youtube találatait fogjuk látni és a találatok közül rá kell kattintanunk a videóra, vagy ha már megvan a youtube-on kiszemelt videó amit leszeretnénk tölteni akkor a youtube videó linkjét bemásoljuk a kereső mezőbe és enter után máris a kiszemelt videó oldal letöltésénél találjuk magunkat.
  3. A videó automatikusan elindul vagyis meg is nézhetjük és ha tényleg ezt kerestük akkor kicsit lejjebb görgetünk és letölthetjük mp4 és mp3 formátumban egy kattintással.

[szerkesztés] Tippek

  • Érdemes mindig a HD minőséget választani
  • Az mp3 letöltés esetében a hosszú egy órás videókat, zenéket sajnos nem mindig tudjuk letölteni


[szerkesztés] Amire szükséged lehet

  • A letöltéshez nem kell más mint internet és egy jó böngésző ami lehet akár egy számítógépen, mobil telefonon vagy táblagépen.


[szerkesztés] Kapcsolódó videók


[szerkesztés] Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Hogyankell, Vojtech