Szerkesztő:Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Innen: Hogyankell.hu

[szerkesztés] Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő

Fehergyongy fogaszati maganrendelo.jpg

A Fehérgyöngy Fogászati Magánrendelő mindenki számára elérhető helyen Budapesten, a XIV. kerületben várja kedves pácienseit! Orvosaink magas színvonalon, teljesen fájdalommentes fogászati beavatkozásokat végeznek, az esztétikai fogászat legmodernebb technikai hátterével.

A rendelő vezetője, Dr. Győrfi Adrienne kandidátus, egyetemi docens egy olyan nemzetközi színvonalú fogászati rendelőt alakított ki, ahol a ma ismert legkorszerűbb módszereket és a legújabb eljárásokat alkalmazzuk. A magánrendelő munkatársai a teljesen fájdalommentes fogászati beavatkozásokhoz nyújtanak segítséget. Rendelőnk számos Egészség Pénztárral szerződésben áll.

Rendelőnk tevékenységei közé tartozik többek között: altatásban végzett fogászati kezelés, fogfehérítés, fogszínű restaurációk, tömések, betétek (inlay-ek), fémmentes kerámia fogpótlások (porcelánhéjak, koronák, hidak), implantátumok készítése, speciális gyökérkezelési technikák, góckutatás, fájdalommentes érzéstelenítés különleges módszerrel, stb. Az általános fogászati gyakorlaton kívül gyermekfogászattal, kismama fogászattal és szájsebészettel is foglalkozunk.

Az esztétikai szempontok és a magas szakmai színvonal biztosítása mellett legfontosabbnak azt tarjuk, hogy rendelőnkben a fogászati beavatkozások fájdalommentesek legyenek, beleértve ebbe már a fogászati érzéstelenítést is. Rendelőnkben az érzéstelenítő beadását többféle módszerrel tesszük kíméletessé! Ha eljön hozzánk, otthon hagyhatja a félelmét!


Elérhetőségek: