Szerkesztő:Crove

Innen: Hogyankell.hu

CROVE born-unique.jpg

Az elfoglalt hétköznapok során sokaknak alig van alkalma törődni magával, kevesebb időt fordítanak testmozgásra – különösen gyermekvállalás után –, és sajnos a következetes étrendre sem jut elég figyelem. A Crove termékeit és szolgáltatásait azok számára ajánljuk, akik szeretnének utat találni a tudatosabb, fittebb életmód felé. A fogyásban és életmódváltásban segítünk neked táplálkozási szakértő, személyi edző és pszichológus bevonásával. Nagy hangsúlyt fordítunk az anyagcsere élénkítését fokozó, így a méregtelenítést segítő teakeverékek és kávé különlegességek kúraszerű fogyasztására. Ezek használatában is személyes tanácsokkal látunk el.

Webshopunkból az alábbi termékeket és szolgáltatásokat rendelheted meg csupán néhány kattintással:

Energetizáló, méregtelenítő és frissítő italaink egyaránt természetes alapanyagból készültek, mert számunkra kiemelt fontosságú, hogy mi kerül a csomagba, s végső soron a poharadba.

Szakembereink segítségével személyre szabott étrendet és edzéstervet tudsz összeállítani. A tanácsok megszívlelésével a fogyás és az életmódváltás, valamint az elért eredmény megőrzése Neked is sikerülhet!

Kiegészítő termékeink között találsz kulacsot és hordozható poharat, hogy bárhová magaddal tudd vinni kedvenc karcsúsító teádat, a tárolódobozt a kávéhoz, továbbá noteszt és tollat, hogy naplót is tudj vezetni fogyásod alakulásáról: az étrendedről, edzéstervedről és az elért eredményekről, változásról.

Szolgáltatásaink között elérhető vákuumos kötőszöveti masszázs, amely segít az alakformálásban.

Az oldalon garantáltan biztonságos fizetés működik a Barion és PayPal rendszerén keresztül. A hétköznap délig leadott rendelésedet már másnap kézhez kaphatod. A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja. Ha kérdésed van, írj nekünk, 24 órán belül válaszolunk!

Kapcsolat

  • Email:
    • info@thecrove.com
    • info@crovebox.com

Sosem késő elkezdeni, keress minket bizalommal!