Szakértővé válni a Hogyankell.hu-n

Innen: Hogyankell.hu

[szerkesztés] Hogyan kell szakértővé válni a Hogyankell.hu-n?

A Hogyankell.hu-nál törekszünk arra, hogy minél több szakértő által írt cikk jelenjen meg az oldalunk. Így a szakembereknek lehetőségük van oldalunkon az ügyfélszerzésre, míg a Hogyankell.hu olvasói számára eképpen szeretnénk biztosítani a cikkek magas színvonalát.

[szerkesztés] Lépések

 1. Ha szakértővé szeretne válni, írjon legalább 15 cikket a Hogyankell.hu-ra. A megíráshoz segítséget nyújthat alábbi írásunk, illetve videónk.
 2. Amennyiben elkészült a 15 cikkel, jelentkezzen szakértőnek a regina@hogyankell.hu e-mailen.
 3. Elkészítheti saját szakértői oldalát, ahol az elérhetőségeit és a Hogyankell.hu cikkeinek listáját is megjelenítheti.
 4. Szerkesztőségünk elhelyezi a Szakértőink aloldalon a névjegyét.
 5. Szakértőként vállalnia kell, hogy fél év alatt összesen legalább 12 Hogyankell.hu cikket ír. Amennyiben ezt nem teljesíti, fél év után lekerül a Szakértőink oldalról.
 6. Szakértőként az alábbi előnyöket élvezheti:
  • A honlapunkat havonta mintegy 50 000 látogató keresi fel, akik többnyire egy-egy adott problémára szeretnének megoldást találni. Így cikkei révén célzottan érheti el potenciális ügyfeleit.
  • A cikkeket a Hogyankell.hu Facebook oldalán az üzenőfalon is megjelenítjük.
  • A cikkek a keresőkben (pl. Google) többnyire az elsők között jelennek meg, mivel a honlapunk jól optimalizált. Így egy adott kérdésre választ kereső internetező nagy valószínűséggel rátalál a szakértőink által írt cikkekre.
  • A honlapon felkerül a Szakértőink aloldalra, így olvasóink közvetlenül is megtalálhatják egy adott témával kapcsolatban.
  • A cikkei végén hivatkozást helyezhet el, mely a saját honlapjára mutat, így a további információt kereső internetezők közvetlenül felkereshetik a weboldalát.

[szerkesztés] Tippek

 • A Hogyankell.hu-n történő megjelenéssel szakértői imázsát is növelheti. Emellett – mivel nem fizetett cikként történő megjelenésről van szó – hitelesen közvetítheti üzeneteit.

[szerkesztés] Amire szükséged lehet

 • cikkek

[szerkesztés] Figyelmeztetések

 • Ne helyezzen el nyilvánvaló reklámokat!!! Egy-egy témakör kidolgozása során törekedjen a függetlenségre, természetesen a hivatkozásokat között megadhatja azt a linket, ami a témához kapcsolódik (pl.: céges weboldal).
 • Ne használja az oldalt linképítésre! Nem véletlenül kapta azt a címet a linkeket tartalmazó rész, hogy "Felhasznált források, kapcsolódó webcímek". Egy cikkhez ne adjunk hozzá olyan linket, ami nem ad plusz információt a kidolgozott témához. Ezeket a linkeket törölni fogjuk. Ha szeretne az oldalára mutató linket helyezni egy meglévő "hogyan kell" cikkhez, kérjük, vegye figyelembe az előző megjegyzést és lehetőség szerint bővítse hasznos, a saját oldalán már szereplő információkkal a kiválasztott Hogyankell.hu cikket.

[szerkesztés] Kapcsolódó videók

Az oldal szerzői

Kiscsillag