Szórakozóhelyen ismerkedni

Innen: Hogyankell.hu

[szerkesztés] Hogyan kell szórakozóhelyen ismerkedni?

Barney.png

Akinek van valakije azt állítja, hogy ismerkedni sokféleképpen és bárhol lehet, akinek nincs, az pedig állítja, hogy ma már szinte sehol nem lehet ismerkedni, és ha mégis, akkor se mindig jön össze. Íme pár tipp, hogy kerülhettek közelebb egymáshoz egy szórakozóhelyen.

[szerkesztés] Lépések

 1. Győződj meg róla, hogy tuti tetszik-e! A diszkók, bárok félhomálya és olykor villódzó fényei nem éppen a legtökéletesebb fényviszonyok az ismerkedéshez. Sokszor nem minden arany, ami fénylik, és bár távolról jól néz ki a másik, közel lépve már nem olyan csábító. Mielőtt bármibe is belekezdenél, közelebbről is nézd meg a másikat!
 2. Ha tuti, hogy tetszik, akkor tudasd vele! Sűrűn pislants felé, ha táncoltok, akkor többször fordulj meg, hogy párszor a szemébe is nézhess és minden oldalról alaposan szemügyre vehessétek egymást! Ha körben vagy csoportban táncoltok többet, akkor úgy rendeződjetek, hogy te legyél felé, és ha ő is így akarja, rövid időn belül egymás mellé keveredjetek „véletlenül”!
 3. Kérd ki a barátaid véleményét! Ha túl sokáig tépelődsz, hogy most tényleg téged néz-e, akkor hasznos kikérni a többiek véleményét, akik objektíven látják a szitut! Sőt sokszor mások előbb észreveszik, ha izzik a levegő, mint maguk az érintettek!
 4. Fiúk, tegyétek meg az első lépést! Az illem még mindig úgy tartja, hogy a fiúk tegyék meg a közeledésben az első lépést, ami azért is jó, mert rengeteg kerülgetést és időt lehet ezzel megtakarítani! Ha ezt mégse tenné meg a fiú, akkor a lányoknak egy utolsó esélye maradt: a mosdó! Menj ki a mosdóba úgy, hogy utad véletlenül a fiú előtt vezessen el, és közben próbáld meg tartani a szemkontaktust, és mosolyogj sokat! Ha végeztél, menj vissza a többiekhez, de másodszorra már semmiképp ne menj el előtte, az már a vékony határ a kelletés felé, ami teljesen felesleges, ha elsőre nem fogtad meg a kisugárzásoddal!
 5. Soha ne küldj mást magad helyett! Ha már elég érettnek érzed magad, ahhoz, hogy szórakozóhelyen ismerkedj, akkor ahhoz is elég idősnek kell lenned, hogy magad intézd a dolgaid! Ne küldd oda se a barátnőd, se a haverod, hogy szedje fel neked a másikat, mivel ez eleve olyan szintű önbizalomhiányra utal, ami könnyen elrettentheti a kiszemelted.
 6. Ha azt mondja, menjetek ki egy kicsit dumálni, hogy jobban halljátok egymást, az alapesetben jó jel, hisz ez azt jelenti, komolyan érdekled, de azért pár alapszabályt itt is érdemes betartani! Mindig szólj a barátaidnak, akikkel jöttél, hogy kimentek egy picit, és mondd meg, hogy pontosan hova pl. a hely elé vagy mögé stb. és azért, ha fél órán belül nem jönnél vissza, nézzenek rád! Ne menj túl távol a helytől, csak amíg még vannak a közeletekben mások is, és kerüld az eldugott sötét zugokat. Az első beszélgetéshez még nem szükséges a félhomály.
 7. Flörtölj szavakkal, de kerüld a testi közelséget! Ha tényleg tetszik a másik, nyugodtan elejthetsz pár kacér mondatot, főleg a jövőre utalókat, ami azt jelzi, hogy még szeretnél vele találkozni. Mondjuk, az úgy sem mered típusú heccelések arra nézve, hogy felhív-e holnap, vagy az úgy se fogunk már emlékezni egymásra egy hét múlva! De jobb, ha az elején kerülöd a testiséget, mivel ha túl hamar összemelegedtek, azzal közel 100%-osra növeled az esélyét annak, hogy többet ne keressétek egymást!
 8. Tudd meg a nevét, de a számcsere még tutibb! A közösségi hálók korában egy név alapján (hacsak az nem a Kiss Pista), másnap könnyen megkeresheted az előző esti kiszemelted. Viszont ennél biztosabb, ha már ismerkedéskor számot cseréltek. Természetesen mindig a fiú kérje el a lány számát, de ha olyan feledékeny a srác, hogy kimegy a fejéből, akkor egy lány is célozgathat rá. Pl. vedd elő a telefonodat, mintha azt néznéd meg keresett-e valaki , esetleg még egy kamu visszahívást is eljátszhatsz, de ha ettől se esne le a srácnak, akkor utalj vissza egy korábbi ígéretre: pl. A számom nélkül bizony nehezen fogod betartani az ígéreted… Ha ekkor sem kéri el, teljesen reménytelen az ügy!

[szerkesztés] Tippek

 • Bár magát az ismerkedést mindenképp neked kell intézned, azért sokat segíthet a haverok támogatása, és sokkal inkább biztonságban érezheted magad, ha a többiek kicsit rajtad tartják a szemüket, ezért ha csábító hadjáratra indulsz egy buliba, azt inkább a barátaiddal tedd, mint egyedül!
 • Néhány egyszerű fogással könnyen tesztelheted is a srácot, például a jól bevált: „Olyan hideg van itt” szöveggel, kicsit didergős mozdulatokkal. Ha nem ajánlja fel a kabátját, pulcsiját vagy legalább, hogy menjetek be, nehogy megfázz, akkor később se lepődj meg, ha nem olvas az apró jelekből, és semmit sem jelent majd számára, hogy piros szívet véstél a naptárjába a hónap- vagy évfordulótok dátumához!

[szerkesztés] Amire szükséged lehet

 • Bátorság
 • Önbizalom
 • Józan ész
 • Szimpátia
 • Mosoly

[szerkesztés] Figyelmeztetések

 • Tény, hogy fontos a bevállalósság és a kötetlen jókedv és szimpátia, de ez nem egyenlő a felelőtlenséggel! Szórakozóhelyen való ismerkedéskor például első alkalommal soha ne fogadj el italt senkitől vagy csak úgy, ha azt a szemed előtt bontja ki a pultos (pl. sör), és egyből neked adja!
 • Tény, hogy az alkohol segít levetkőzni a gátlásokat, ezért pár pohár akár segítheti is az ismerkedést, de részegen már ne próbálkozz!

[szerkesztés] Kapcsolódó videók

[szerkesztés] Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

JViki, Kiscsillag