1 859
szerkesztés
Módosítások
Innen: Hogyankell.hu
→Figyelmeztetések
== Figyelmeztetések ==
*A grillsütőnek olyannak kell lennie, melynek vannak „fogai”, „akasztói” (ezekbe illeszthető a fémrács, amelyen a húsokat tudjuk sütni, zöldségeket grillezzük), hiszen ezekbe tudjuk beakasztani a sütőfa fémrúdját.
*Ha nagyon pirulna a tészta vagy égne a rászórt cukor, akkor kotorjuk szét alatta a parazsat!
*Fontos, hogy kezdetben ne közvetlenül a parázs felett süssük a kürtőskalácsot, mert akkor a tészta csak kívülről sül meg, belül viszont nyers marad! Törekedjünk a fokozatos sütésre és az állandó, lassú forgatásra! Később már közelebb tehetjük a parázshoz, így a cukor vagy az egyéb finomságok is könnyebben rásülnek, de vigyázzunk, hogy ne égjenek rá!