Főmenü megnyitása

Hogyankell.hu β

Módosítások

Fotósarkot kialakítani

14 bájt hozzáadva, 2014. szeptember 29., 14:56
nincs szerkesztési összefoglaló
== Lépések ==
# Keress a helyszínen egy jól belátható területet, ahol biztosítani tudod a kellő fényt és a homogén, vagy a témához jól illő hátteret. #Találd ki a fotósarok témáját, gondold ! Gondold át, hogyan tudnád megjeleníteni azt egy fényképen.#Szedj össze minden olyan kiegészítőt, amivel be tudod rendezni a fotósarkot.#Úgy állítsd be a díszletet, hogy közben azt is vedd figyelembe, hova állítod az embereket , és hányan férnek el a képen.#Készíts próbaképet, és ha kell, még változtass a tárgyak beállításán.#A parti elején hívd fel a vendégek figyelmét a fotósarokra.
== Tippek ==
* Használj props-okat, melyeket kartonból elkészíthetsz hurkapálcára ragasztva, így még szórakoztatóbbá téve a fényképezkedést. Néhány ötlet, amiket használhatsz:**álarc**vicces szemüvegek**kalapok**csókos száj**bajusz *Variáld úgy a tárgyak és a háttér színeit, hogy a kívánt hangulatot érd el vele. *Figyelj rá, hogy az élénk, vidám, vagy a visszafogott, natúr színeket akarod-e hangsúlyozni.
*Készíthetsz olyan feliratos kiegészítőket, zászlókat, kartonból szövegbuborékokat, amik magára az alkalomra utalnak pl. esküvő, szülinap.
*Ha nem akarsz sokat rendezkedni, akkor nyomtass ki egy nagy plakátot, ami elé vagy mögé be lehet állni. Ha a plakát mögé állítanád az embereket, akkor olyan alakokról nyomtass plakátot (pl.: hírességekről, filmhősökről), akiknek a feje helyét kivágod, és a vendégek ki tudnak nézni rajta.
* Szövet, függöny háttérnek
*Nyomtatott plakát , ami keretet ad a fotósaroknak*Képkeretek*PropsokProps-ok*A témához illő látványos kiegészítők , pl.: földgömb, lampionok, girland, gramofon*Fényképezőgép*Sok vállalkozó kedvű fotóalany
== Figyelmeztetések ==
* Fontos a homogén háttér, hogy a fotón jól kivehetőek legyenek a részletek is, melyhez felhasználhatsz függönyt, jutaszövetet, vagy egyszerűen egy üres falfelületet. Amennyiben ezt nem tudod biztosítani, úgy olyan hátteret próbálj kiválasztani, ami jól mutat önmagában is , pl.: facsoport, bokor.
593
szerkesztés