Nyomkövető kategóriák

A Hogyankell.hu wikiből

This page lists tracking categories which are automatically populated by the MediaWiki software. Their names can be changed by altering the relevant system messages in the MediaWiki namespace.

Nyomkövető kategória Üzenetnév Kategóriába kerülés feltétele
Indexelt lapokindex-categoryA lapot akkor is indexelik a keresőrobotok, ha egyébként nem tennék, mert tartalmazza az __INDEX__ varázsszót, és egy olyan névtérben található, ahol ez engedélyezett.
Nem indexelt lapoknoindex-categoryA lapot nem indexelik a keresőrobotok, mert tartalmazza a __NOINDEX__ varázsszót, és egy olyan névtérben található, ahol ez engedélyezett.
Dupla paramétermegadást tartalmazó lapokduplicate-args-categoryThe page contains template calls that use duplicates of arguments, such as {{foo|bar=1|bar=2}} or {{foo|bar|1=baz}}.
Túl sok költséges elemzőfüggvény-hívást tartalmazó lapokexpensive-parserfunction-categoryA lap túl sok költséges elemzőfüggvényt használ (mint az #ifexist). Lásd még a Manual:$wgExpensiveParserFunctionLimit lapot.
Elhagyott sablonparaméterekkel rendelkező lapokpost-expand-template-argument-categoryA lap nagyobb a $wgMaxArticleSize változóban megadott értéknél egy sablonparaméter kibontása után (valami hármas kapcsos zárójelek között, mint pl. {{{1}}}).
Lapok, melyeken a beillesztett sablon mérete meghaladja a megengedett méretetpost-expand-template-inclusion-categoryA lap mérete nagyobb a $wgMaxArticleSize változóban tárolt értéknél a sablonok kibontása után, így néhány sablon nem került kibontásra.
Rejtett kategóriákhidden-category-categoryThe category contains __HIDDENCAT__ in its page content, which prevents it from showing up in the category links box on pages by default.
Hibás fájlhivatkozásokat tartalmazó lapokbroken-file-categoryA lap törött fájllinket tartalmaz (egy fájlt beillesztő link, ami nem létező fájlra mutat).
Túl sok csomópontot tartalmazó lapoknode-count-exceeded-categoryA lap túllépi a maximális csomópontszámot.
Lapok, melyeken a sablonok kibontása meghaladja a megengedett szintetexpansion-depth-exceeded-categoryThe page exceeds the maximum expansion depth.