Főmenü megnyitása

Hogyankell.hu β

Módosítások

Csókolózni

606 bájt hozzáadva, 2014. október 23., 08:51
Visszavontam 77.110.138.133 (vita | szerkesztései) szerkesztését (oldid: 13734)
# '''Az igazán forró csókok általában kívánatos és szenvedélyes pillantásokkal kezdődnek.''' Nézz mélyen a másik szemébe, tudatva ezzel, hogy most csak ő számít. Majd pillants az ajkaira és újra a szemébe, hogy a másik is biztos lehessen benne, hogy egyet akartok!
# '''Szemezés közben mosolygós arccal gyengéden simogasd meg párod kezét, nyakát vagy arcát, hogy egyértelműen érezze a közeledésed!'''
# '''Következő jelzésként kicsit billentsd meg a fejed oldalra!''' Ez ahhoz is praktikus lehet, hogy összekoccanó orraitok ne törjék meg a pillanatot. Figyelj oda, hogy ne döntsd meg nagyon a fejed, mert ez nem egy nyakkörzési gyakorlat, csak egy apró jelzés arra, hogy te is szeretnéd!# '''Egyre közelebb kerülve a másik tekintetéhez, lassan nyisd szét az ajkaidat résnyire!''' Ha elég közel hajoltok egymáshoz, a másik halk levegővétele is érzékien hathat, fokozva ezzel a vágyakozás érzését. A lányok kicsit megnyalhatják alsó ajkaikat, ezzel is kívánatosabbá téve magukat, de vigyázat semmiképpen se menjen át a jól lakott napközis elégedettségébe, aki körbenyalja a szája szélét, csak finom és apró mozdulatokkal próbálkozz!
# '''Majd hagyd, hogy ajkaitok lassan összeérjenek''', és érzékien egymáshoz simuljanak, ezután a nyelveddel simítsd végig először a felső ajkát, majd a párod nyelvét is!
# '''Az igazán jó csóknak része az elválás és újra egymásra találás helyes üteme is''', hogy mindkét fél kényelmesen érezze magát a szituációban.
Névtelen felhasználó