QR-kódot készíteni

A Hogyankell.hu wikiből

[szerkesztés] Hogyan kell QR-kódot készíteni?

Hogyan-kell-hu-qr-kod.png
A QR-kód elkészítése mindössze néhány percet vesz igénybe. Az itt bemutatott online szolgáltatás segítségével pár kattintással el tudod készíteni saját QR-kódodat, a kapcsolódó linkekben további címeket is megadtunk, ahol QR-kódok készítésére alkalmas szolgáltatása, vagy program található.


[szerkesztés] Lépések

  1. Látogass el a https://kiszamolo.com/qr-kod-generator/ címre!
  2. Írd be azt az információt, amit a QR-kódban szeretnél megjeleníteni! Az oldalon QR-kódot tudsz generálni egy webcímből, bármilyen szövegből, telefonszámból, SMS tartalmából.
  3. Állítsd be a QR-kód méretét! A „QR-kód mérete” csúszka segítségével meg tudod határozni, hogy mekkora legyen a QR-kód (100 és 500 pixel között).
  4. Állítsd be a QR-kód hibatűrést A korrekciós szint közül választ ki azt, amelyik a legszimpatikusabb (L a legalacsonyabb, H a legmasabb hibatűrést jelenti).
  5. Mentsd el a QR-kódot tartalmazó képet! A QR-kód azonnal elkészül, amit végeztél a szöveg bevitelével. Ezt követően kattints a jobb egérgombbal a „Kép mentése” opcióra.
  6. Használd a QR-kódot! Az elkészített QR-kódot használhatod honlapodon, aláírásodban, pólóra vagy bármilyen felületre nyomtatva.


[szerkesztés] Amire szükséged lehet

  • Számítógép
  • Internet


[szerkesztés] Kapcsolódó források, hivatkozások

Az oldal szerzői

Hogyankell